Cum poti sa te lupti cu casele de pariuri

Conform unor studii s-a constatat că 93 la sută dintre pariori care joacă online, de obicei... pierd. Nici nu e de mirare că au apărut şi vor mai apare o mulţime de case de pariuri, pentru că acestea merg pe profit. În acest articol vom încerca să explicăm de ce mereu câştigă casa şi nu jucătorul.

Întotdeauna când cineva câștigă la pariuri, altcineva pierde

Casele de pariuri câștigă o mulţime de bani, pentru că balansează cotele în așa fel încât indiferent de scorul unui meci, să rămână cu 5 la sută - 10 la sută din banii pariați pe respectivul eveniment. Dacă un jucător va depune 1.000 lei şi va miza câte 100 de lei 1X pe 10 pariuri la cote de 1.90, va avea probabilitate de câștig de 50 la sută. Dacă va avea 5 pariuri câștigătoare şi 5 pariuri pierzătoare, va constata că din cei 1.000 lei va rămâne cu mai puțin de 600 lei. Astfel casa de pariuri câștigă din payout, pentru că la fiecare pariu se întorc 90 la sută - 95 la sută din bani la pariori. Fiecare jucător își rulează banii de mai multe ori şi acel procent de 5-10 la sută pe care îl păstrează casa de pariuri ajunge să se simtă foarte mult pe termen lung. Un parior amator nu are cum să fie pe plus, ţinând cont că doar 7 la sută care joacă zi de zi, sunt pe profit într-un an. Ca să fie pe profit, un jucător trebuie să aibă cel puţin 53 la sută din pariuri câștigătoare. Este foarte greu ca jucătorii să câştige lupta cu casele de pariuri, dar nu imposibil.

Pariază o sumă mai mare de bani pe un singur eveniment

Una din marile greşeli care la fac pariorii fără experienţă este de a face un bilet cu 5 meciuri, 10 meciuri sau chiar mai mult. De obicei mizează între 10 şi 50 de lei pe un astfel de bilet, cote mici şi pe echipe de top. La final vor constata că... au fost aproape, dar Barça a pierdut acasă cu Betis Sevilla şi că FCSB a făcut blat cu FC Voluntari pentru că nu a câştigat... Conform unor studii s-a constatat că 99 la sută din cei care joacă doar pariuri multiple sunt pe minus pe termen lung. Cu toţii vedem pe grupuri din când în când că un cetăţean din oraşul X a pariat 2 lei pe un pariu multiplu şi că a câştigat 50.000 lei. Un astfel de bilet este pus la întâmplare şi este verde datorită norocului. Până la urmă şi la Loto 6 din 49, la câteva luni, cineva nimereşte 6 numere şi câştigă milioane de lei. În concluzie, recomandarea noastră este să nu jucaţi pariuri multiple, pentru că au un payout mic și mai ales că depinzi de şansă. Cel mai bine este să pariaţi o sumă mare de bani, cel puţin 100 lei, pe un singur meci sau să zicem 2 pariuri pe 2 evenimente cu 50 lei.

Este important să ţii o evidenţă a pariurilor

Majoritatea jucătorilor au un money management defectuos iar acest lucru este în avantajul caselor de pariuri. Unii pariază sume mai mari decât ar trebui, în speranţa că vor da un tun, alţii joacă la recuperare cu gândul de a reface suma pe care a avut-o la început. Mulţi nu au răbdare, nu îşi aleg o anumită echipă sau un campionat şi ajung să mizeze sume mari de bani pe un meci din Arabia Saudită, Austria liga a doua sau din campionatul Maltei, fără să aibă habar de fotbalul de acolo. Cel mai bine este să îţi faci în excell un program, unde să ţii o statistică a pariurilor. Nu e greu de făcut un tabel în excell, să scrii meciul, scorul, suma de bani şi să colorezi meciurile câştigătoare cu verde iar cele pierzătoare cu roşu. Ai avea în faţă tot ce ai pariat într-o lună şi ai analiza unde ai greşit şi să nu mai joci tipul de pariuri care nu ies câştigătoare.

Sportul rege este cel mai pariat dar nu şi cel mai profitabil

Pariorii care îşi deschid cont la o casă de pariuri vor miza de obicei pe fotbal. Jucătorii din Europa, America de Sud, Africa şi Asia vor paria pe marile echipe - Real Madrid, Juventus Torino, FC Barcelona, Chelsea, Bayern München, Ajax, Inter Milano, PSG, Manchester City, Atlético Madrid, AC Milan, FC Liverpool, Benfica, Manchester United, FC Porto, Arsenal, etc - sau la turneele finale pe Franţa, Brazilia, Germania, Spania, Italia, Anglia, Argentina, etc. După fotbal cele mai pariate sporturi sunt fotbalul, baschetul și tenisul. În schimb în Statele Unite ale Americii soccerul nu este în prim plan, când vine vorba de sume pariate, ci baseball-ul și hocheiul pe gheață. Pariorii din SUA mai pariază şi pe baschet şi fotbalul american. Pentru noi aceste sporturi nu sunt interesante, însă cei care urmăresc şi pariază, câştigă bani la final. Legalbet are analize la baschet, tenis şi hochei, astfel că puteţi încerca şi alte sporturi, nu doar fotbal.

Analizează un meci, nu paria la întâmplare!

Mulţi pariori care nu au experienţă, sunt atraşi de multe ori de cote şi, fără a analiza un meci, pariază şi speră că va ieşi verde. Aceştia nu numai că nu analizează meciul de fotbal, tenis, hochei etc dar nici nu a auzit în viaţa lui de numele echipelor sau a jucătorilor. Nu mai zicem de locul în clasament, ultimele rezultate, probleme medicale, statistică, suspendaţi, etc. În aceste condiţii nu ai cum să ieşi pe profit. OK, sunt meciuri în care ai noroc şi mai prinzi un bilet câştigător, dar după ce ai avut multe necâştigătoare. Pe site-ul nostru vei găsi zilnic ponturi profesioniste, gratis şi ar fi excelent dacă le-aţi citi. Experţii Legalbet postează zilnic tot ce este important în sport, mai exact toate meciurile din Liga 1, din grupele Ligii Campionilor sau Europa League, ca să nu mai vorbim de Campionatele Mondiale sau Campionatele Europene. Nu lipsesc turneele de grand slam de la Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open sau meciurile din NBA sau NHL.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token