Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Aplicatie Stanleybet: ghid complet pentru pariuri de pe mobil

Poate Stanleybet ar fi mai apreciata de romani daca ar beneficia de o aplicatie de mobil, aceasta oferindu-ne, in schimb, doar o versiune optimizata pentru mobil ce poate fi accesata din browser. 

Pana de curand Stanleybet a oferit o aplicatie atat pentru telefoanele mobile cu Android, cat si pentru cele cu iOS, aceasta fiind insa eliminata de pe site sau din orice alta parte. Asadar, in momentul de fata nu exista Stanleybet aplicatie de mobil, insa, cu toate acestea, putem accesa site-ul Stanleybet in conditii optime de pe dispozitivul mobil. Asta deoarece casa de pariuri ne pune la dispozitie o versiune optimizata pentru mobil.

Ce gasim in versiunea Stanleybet optimizata pentru mobil?

Pentru a paria de pe mobil la Stanleybet nu trebuie decat sa accesezi site-ul www.stanleybet.ro. Chiar daca aceasta casa nu dispune de o extensie apk pentru a fi instalata pe telefonul mobil, observam ca pagina de pe site arata la fel ca o aplicatie de mobil. Astfel, in partea de sus a paginii te vei putea inregistra sau conecta, iar daca intampini vreo problema poti cere ajutorul operatorilor prin intermediul live chatului. De asemenea, in partea de sus mai observam trei linii orizontale, care ne deschid o lista in care putem accesa sectiunile: Pariuri, Live (Sporturi), Cazino, Cazino Live, Loto, Promotii sau pagina cu agentiile offline, primele 5 sectiuni enumerate aici gasindu-le si in partea de jos a paginii principale. Tot aici putem contacta operatorii site-ului Stanleybet, putem consulta termenii si conditiile, intrebarile frecvente, regulamentele sporturilor sau procedura in ceea ce priveste depunerile si retragerile.

Pe pagina principala poti vizualiza si evenimentele live, inclusiv cotele pentru rezultatul final, dar si cateva statistici ale meciului, poti vedea evenimentele populare (cele mai pariate de catre utilizatori), dar si evenimentele sportive care vor incepe in curand. De asemenea, in partea de sus a paginii vei vedea o casuta in care poti cauta un sport, o liga, o echipa sau un jucator. Langa acea casuta vei observa trei linii orizontale, care vor deschide o lista in care sunt cuprinse linkuri pentru evenimentele live, pentru cele care vor incepe in curand, pentru competitiile populare, insa si pentru toate sporturile din oferta Stanleybet.

 5d3855b200245_1563973041.jpeg

Cum plasez un pariu la Stanleybet versiune optimizata mobil?

Daca ai in vizor un eveniment sau o liga pe care doresti sa pariezi, pur si simplu scrie in casuta de cautare de care am pomenit mai sus numele ligii/a unei echipe/a unui jucator. Apoi iti vor aparea intr-o lista toate sugestiile care contin literele scrise de tine, indiferent de sport. Alternativ, poti atinge cele trei bare orizontale din dreptul casutei de cautare si sa alegi sportul, respectiv competitia pe care vrei sa pariezi. 

5d3855b21b48a_1563973042.jpeg

Apoi selecteaza numarul din dreptul evenimentului dorit, numar care semnifica optiunile de pariere pe care le are acel meci. Alege o optiune, selecteaz-o, dupa care aceasta iti va aparea pe biletul de pariere, aflat in partea de jos a paginii, bilet pe care il poti extinde sau restrange apasand sageata din dreptul acestuia. Selecteaza miza pe care doresti sa o risti, dupa care plaseaza pariul. Daca doresti sa plasezi mai multe selectii pe bilet repeta actiunile de mai sus. Un bilet la Stanleybet poate contine, mai nou, doua sau mai multe selectii de pe acelasi eveniment sportiv, cu ajutorul functiei “Combobet”, pe care o gasesti doar la meciurile de fotbal.  

5d3855b222614_1563973042.jpeg

Exista si posibilitatea plasarii de bilete tip sistem pe site-ul Stanleybet optimizat pentru mobil. Pentru asta, trebuie sa atingi optiunea “Sistem” de pe biletul de pariere, dupa care sa alegi sistemul dorit si sa introduci miza. Evident, pentru a juca un bilet tip sistem, trebuie sa ai minim trei selectii. Biletele sunt plasate la fel de usor in varianta optimizata pentru mobil ca in varianta de desktop.