Stanleybet-aplicatia pentru pariuri pe mobil

Ca orice casa de pariuri care se respecta, Stanleybet s-a adaptat erei tehnologice si pune la dispozitia pariorilor aplicatii pentru pariere pe dispozitive mobile.

Asadar, Stanleybet  ofera o aplicatie de pariere atat pentru telefoanele mobile cu Android, cat si pentru cele cu iOS. 

Cum descarc aplicatia Stanleybet pe Android

  • Intri din browserul telefonului / tabletei pe stanleybet.ro, să accesezi opțiunea ”Aplicație pentru mobil”, iar de aici să apeși pe ”Descarcă”. 
  • Apoi trebuie să intri în secțiunea de Descărcări pentru a o instala. În cazul în care instalarea nu funcționează, va trebui să intri în ”Setări” - ”Securitate” și să bifezi căsuța ”Surse necunoscute”

Cum descarc aplicatia Stanleybet pe iOS

  • Intra in contul personal Stanleybet.
  • Intra in magazinul de aplicatii App Store și scrie în chenarul de search ”Stanleybet”.
  • Apasă pe ”Obțineți” pentru a descărca soft-ul, după care îl poți accesa de pe desktop-ul telefonului.

Descrierea aplicatiei de pariuri Stanleybet

In partea de sus a paginii te vei putea inregistra sau conecta, iar daca intampini vreo problema poti cere ajutorul operatorilor prin intermediul live chatului. De asemenea, in partea de sus mai observam trei linii orizontale, care ne deschid o lista in care putem accesa sectiunile: Pariuri, Live (Sporturi), Cazino, Cazino Live, Loto, Promotii sau pagina cu agentiile offline, primele 5 sectiuni enumerate aici gasindu-le si in partea de jos a paginii principale. Tot aici putem contacta operatorii site-ului Stanleybet, putem consulta termenii si conditiile, intrebarile frecvente, regulamentele sporturilor sau procedura in ceea ce priveste depunerile si retragerile.

Principalele functiuni ale aplicatiei Stanleybet 

Pe pagina principala poti vizualiza si evenimentele live, inclusiv cotele pentru rezultatul final, dar si cateva statistici ale meciului, poti vedea evenimentele populare (cele mai pariate de catre utilizatori), dar si evenimentele sportive care vor incepe in curand.

De asemenea, in partea de sus a paginii vei vedea o casuta in care poti cauta un sport, o liga, o echipa sau un jucator. Langa acea casuta vei observa trei linii orizontale, care vor deschide o lista in care sunt cuprinse linkuri pentru evenimentele live, pentru cele care vor incepe in curand, pentru competitiile populare, insa si pentru toate sporturile din oferta Stanleybet.

 5d3855b200245_1563973041.jpeg

Cum plasez un pariu la pe aplicatia Stanleybet?

Daca vrei sa pariezi pe un eveniment sau pe o competitie anume, pur si simplu scrie in casuta de cautare de care am pomenit mai sus numele ligii/a unei echipe/a unui jucator. Apoi iti vor aparea intr-o lista toate sugestiile care contin literele scrise de tine, indiferent de sport. Alternativ, poti atinge cele trei bare orizontale din dreptul casutei de cautare si sa alegi sportul, respectiv competitia pe care vrei sa pariezi. 

5d3855b21b48a_1563973042.jpeg

Apoi selecteaza numarul din dreptul evenimentului dorit, numar care semnifica optiunile de pariere pe care le are acel meci. Alege o optiune, selecteaz-o, dupa care aceasta iti va aparea pe biletul de pariere, aflat in partea de jos a paginii, bilet pe care il poti extinde sau restrange apasand sageata din dreptul acestuia.

Selecteaza miza pe care doresti sa o investesti, dupa care plaseaza pariul. Daca doresti sa plasezi mai multe selectii pe bilet repeta actiunile de mai sus.  

5d3855b222614_1563973042.jpeg

Exista si posibilitatea plasarii de bilete tip sistem pe aplicatia Stanleybet pentru dispozitive mobil. Pentru asta, trebuie sa atingi optiunea “Sistem” de pe biletul de pariere, dupa care sa alegi sistemul dorit si sa introduci miza. Evident, pentru a juca un bilet tip sistem, trebuie sa ai minim trei selectii. Biletele sunt plasate la fel de usor in varianta optimizata pentru mobil ca in varianta de desktop.

Cum retrag bani pe aplicatia mobila Stanleybet

  • Retragerile se pot face din «Contul Meu» sectiunea “Retrageri”;

  • Esti transferat imediat la metoda pe care ai utilizat-o pentru a depune;

  • Completezi datele cerute si validezi cererea.

Sunt permise maxim 2 (doua) retrageri online pe zi.

Suma minima ce poate fi retrasa la Stanleybet este de 20 de lei.

Concluzii despre aplicatia Stanleybet pentru pariori

Avantajele aplicatiei Stanleybet pentru pariuri sunt:

• Meniu dinamic si intuitiv pentru o navigare simpla si imediata;

• Traieste tot sportul minut cu minut cu scor in direct;

• Statistici in timp real (sub / over goluri, cele mai bune atacuri si defensive, date despre echipa si jucatori);

• Un flux constant de stiri despre evenimente sportive zilnice

Copy the token