Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Aplicatie Betfair: ghid complet pentru pariuri de pe mobil

In ultimii ani romanii au inlocuit desktopul de calculator cu ecranul telefonului mobil, casele de pariuri dezvoltand si ele aplicatii pentru mobil.

Printre aceste case online se numara si Betfair, care a dezvoltat o aplicatie de pariuri atat pentru telefoanele cu sistem iOS, cat si pentru cele cu sistem Android, dar si pentru cei ce au tableta. Nu este doar o aplicatie Betfair de pariuri, ci sunt doua: una pentru Sportsbook si alta pentru Exchange (pariuri in contrapartida, asemanatoare tranzactiilor bursiere).

Unde gasesc aceasta aplicatie Betfair?

In cazul in care ai un telefon cu sistem iOS (iPhone) aplicatiile de mobil (Sportsbook si Exchange) le poti downloada de pe AppStore. Pur si simplu acceseaza Appstore si scrie Betfair in casuta de cautare. Apoi trebuie doar sa le descarci si sa le instalezi. Daca ai un sistem cu telefon Android va trebui sa scrii in browserul de pe telefonul mobil “aplicatie Betfair”. In mod normal, casele de pariuri au pe site o sectiune in care poti downloada aplicatia de mobil, insa noi la Betfair nu am vazut-o. 

Printre primele cautari iti va aparea pagina promotions.betfair.ro in care poti downloada si instala aplicatia Betfair, varianta normala (Sportsbook). Repetam, pagina nu se gaseste pe site-ul Betfair. Odata ce ai accesat pagina apasa butonul “Instaleaza”, lucru care va face extensia betfair apk sa se downloadeze si sa se instaleze in telefonul tau. Inainte de a o downloada si in cazul in care aceasta este prima aplicatie de pe telefonul tau pe care nu o iei din Google Play, acceseaza setarile telefonului, iar la “Securitate” bifeaza “Surse necunoscute”. 

 5d3853000174b_1563972352.jpeg

Betfair aplicatie Sportsbook

Odata deschisa aplicatia vei putea consulta pe pagina principala urmatoarele evenimente sportive importante, pariuri speciale oferite de Betfair, evenimente in desfasurare, dar si promotii. Daca doresti sa vezi o lista cu toate sporturile si functiile din oferta Betfair, o poti face selectand din partea de jos a paginii sectiunea „Meniu”, simbolizata prin literele A si Z. Tot in aceasta sectiune daca vei intra, vei putea alege sa participi la jocuri „Vegas” sau „Live Casino”. De asemenea, de aici poti descarca si instala aplicatia Betfair Exchange.

5d385300337a4_1563972352.jpeg

Tot in partea de jos a paginii vei gasi sectiunile care te vor trimite la jocuri de cazino, inclusiv ruleta. Sectiunea „Cash Out” iti explica ce inseamna notiunea de Cash Out. In partea de sus a paginii principale (la care ajungi daca selectezi „Acasa” din partea de jos a paginii) vei putea vizualiza oferta de fotbal, de Liga I, de tenis, baschet, handbal, volei si alte sporturi importante, precum si promotiile oferite de Betfair, promotii ce vizeaza doar partea de Sportsbook. Totodata, aici vei putea consulta jocuri din sectiunea „Vegas”, te vei putea bucura de jocurile de Live Roulette, Blackjack si Live Blackjack. Toate aceste sectiuni le vei vedea daca vei glisa spre dreapta in partea de sus. In dreapta sus te vei putea conecta, inregistra sau iti vei putea consulta biletele.

thumb_5d385300371e0_1563972352.jpeg

Betfair aplicatie Exchange

Betfair aplicatie pentru iOS si Android  exista nu doar pentru Sportsbook, ci si pentru Exchange. Dupa cum am specificat mai sus, aplicatia Betfair Sportsbook este singura locatie gasita de noi unde poti descarca aplicatia de Exchange. Dupa instalare, vei observa ca tu, in calitate de utilizator nou al aplicatiei mobile Betfair Exchange, ai ocazia de a obtine un pariu fara risc in valoare de 10 euro. Diferente prea mari fata de aplicatia Betfair Sportsbook nu sunt.

Astfel, in partea centrala a paginii principale gasim linkuri rapide catre competitiile de interes, incluzand aici linkuri catre urmatoarele curse de cai, cele mai populare pariuri, putand, de asemenea, sa ne informam cu privire la termenii si conditiile site-ului. In partea de sus accesam evenimentele in desfasurare, putand paria pe ele in stil Exchange, cele din fotbal, baschet,handbal, volei si alte sporturi importante. De asemenea, putem accesa jocurile de Vegas si Live Roulette. In partea de jos gasim aproape aceleasi iconite ca in aplicatia Sportsbook. Ne referim la “Meniu”, “Cash Out”, “Jocuri”, prezentandu-ni-se, totodata, rubrica “Pariuri puse”, unde putem vedea pariurile plasate de noi. In partea dreapta sus avem la dispozitie butonul de Conectare/Inregistrare. Celor ce nu stiu cum functioneaza sectiunea Exchange le spunem ca aici poti paria pe faptul ca un rezultat va iesi sau nu la finalul partidei.

5d38530057427_1563972352.jpeg