Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Zvezda Moscova – Humo: predictii hochei pe gheata VHL

Zvezda conduce cu 3-1 la general si in eventualitatea unei victorii merge in semifinale.

Joi, incepand cu ora 18:00, la Moscova, Zvezda o va infrunta pe Humo, in meciul 5 al sferturilor de finala din play-off-ul VHL. Formatia gazda a acestui meci conduce cu 3-1 la general.

Zvezda Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pare o contracandidata serioasa la titlu, cel putin conform cifrelor inregistrate in acest play-off. Zvezda se prezinta bine, a aratat lucrul acesta in faza optimilor de finala, cand a trecut cu 4-1 la general de Kazzinc-Torpedo. Aceeasi replica buna a continuat sa o aiba si in aceast faza, in disputele cu Humo. Cea mai recenta a fost cea de luni cand n-a contat faptul ca joaca pe terenul rivalei sale. Astfel, pentru a doua oara consecutiv s-a impus fara sa primeasca gol, 4-0 fiind scorul acelei dispute si 3-1 la general.

Humo: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu-si mai permite sa piarda vreun meci daca vrea sa ramana in joc. Se joaca dupa sistemul cel mai bun din sapte meciuri, iar ea este deja condusa cu 3-1. Singura victorie a venit in cel mai recent meci avut la Moscova, cand a trecut cu 3-2 de adversara ei. Insa, in cele patru meciuri deja disputate a inscris de patru ori, ceea ce este foarte putin daca vrea sa atace urcarea in semifinalele competitiei. Ea a intampinat probleme si in deplasarile pe care le-a avut si in faza optimilor de finala, cand a trecut cu 4-3 la general de Toros Neftekamsk.

Zvezda Moscova – Humo: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Cat timp Maxim Ryzhkov este pe teren, atunci Zvezda nu prea trebuie sa-si faca griji ca incheie meciul fara gol inscris. El este cel mai activ jucator in plan ofensiv din acest play-off al VHL-ului. Jocul echipei din ultimele meciuri a fost unul suficient de convingator, lucru care o pune pe ea intr-o lumina buna si astept din partea ei sa castige si la final sa mearga in semifinale.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.49
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 1 / 27
Calcul:
-747 RON
ROI:
-11.7 %
Pariuri:
1543 / 29 / 950
Calcul:
-7 249 RON
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
36 / 1 / 27
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2522
1543 / 29 / 950
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Zvezda Moscova se impune in timpul regulamentar
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept