Zambia (F) — Olanda (F): ponturi JO Tokyo

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Zambia (F) - Olanda (F), de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Miercuri, de la ora 14:00, pe “ Miyagi Stadium”, avem meciul Zambia (F) - Olanda (F), din grupa F de la turneul de fotbal feminin de la JO.

Zambia (F) - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Zambia nu spune mare lucru in fotbalul feminin. Asta pentru ca nu s-a calificat niciodata la o competitie majora, Campionat Mondial sau Olimpiada, pana acum. A facut-o gratie unei duble cu Camerun, castigata datorita golurilor inscrise in deplasare. Cu trei exceptia, jucatoarele africane evolueaza in competitia interna. Zambia nici nu a apucat sa joace partide amicale inainte de JO, avand doar o infrangere cu Africa de Sud in 2021, scor 1-3.

Olanda (F) - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Olanda este campioana europeana en-titre si vicecampioana mondiala. Acum doi ani, batavele au jucat finala cu SUA, dar au pierdut contra SUA, scor 0-2. Capacitatea Olandei de a se duela cu marile puteri mondiale este o chestie recenta, asa ca aceasta este prima prezenta la Jocurile Olimpice. Olanda vine dupa un succes incredibil intr-o partida amicala, 7-0 cu Norvegia.

Zambia (F) - Olanda (F): Cote la pariuri si ponturi pariuri

Lipsa de experienta la astfel de competitii importante s-ar putea sa fie decisiva pentru Zambia. Olanda este o echipa de top, cu cateva atacante rapide si foarte puternice. Este clar ca diferenta va fi uriasa, insa la ce diferenta vor castiga campioanele europene?

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 7
Calcul:
+329 RON
ROI:
15.0 %
Pariuri:
889 / 31 / 668
Calcul:
-1 083 RON
ROI:
-0.7 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 25
15 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1594
889 / 31 / 668
Calcul
ROI: -0.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Olanda (F) - 2,5 HA
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde