Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Zalgiris - Sevilla. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica e convins că Sevilla va învinge, dar nu se vor marca multe goluri și ne propune un pariu cu o cotă de 2.12.

Zalgiris și Sevilla se înfruntă joi, 16 august, de la ora 20.00, în manșa a doua a turului trei preliminar al Ligii Europa. În tur, scorul a fost 1-0 pentru Sevilla.


Spaniolii au jucat mai multe meciuri oficiale decât amicale în vara acestui an. Ca orice echipă din vestul Europei, s-a reunit oarecum târziu și a jucat direct în turului doi preliminar o ”dublă” cu maghiarii de la Ujpest, în fața cărora s-a impus cu 4-0 acasă respectiv 3-1 în deplasare.

Victoria cu doar 1-0 din tur a fost una mincinoasă prin proporțiile ei mici, deoarece Sevilla a dominat copios și a ratat mult.


Acum, Sevilla vine după un meci istovitor cu Barcelona în Supercupa Spaniei, jucată în Maroc pe 12 august și pierdută cu 2-1.


Formația estoniană Zalgiris se află în plin campionat și ocupă locul al doilea, după 18 partide. Zalgiris și-a amânat însă două meciuri, tocmai pentru a fi proaspătă la confruntările europene.

În primul tur preliminar al Europa League, Zalgiris a trecut de feroezii de la Klaksvik, după 2-1 acasă și 1-1 în deplasare. A urmat confruntarea cu Vaduz, formație pe care a eliminat-o după 1-0 acasă și 1-1 în deplasare. Trebuie precizat că Vaduz era o grupare într-o formă bună atât în campionat, cât și în Liga Europa (a eliminat pe Levski Sofia, o surpriză de proporții).

Zalgiris are numeroși străini în lot (8 străini au fost titulari la Sevilla, în tur, inclusiv românul Liviu Antal) și un portar foarte bun. Zalgiris joacă în sistemul 4-4-1-1, iar deseori acesta se transforma în 4-5-1.


Sevilla va începe campionatul în weekend-ul viitor, vine după acea Supercupă din Maroc și cred că va menaja destui titulari în Estonia. Asta nu însemană că nu va juca la victorie, pentru că este în joc blazonul ei. Voi miza pe o victorie a spaniolilor, dar totodată și pe un număr de goluri de sub 3,5.
 

Bonus500 RON
Pariaza
2.12
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2& Sub 3,5 goluri
Ups :(
Aceasta casa de pariuri nu colaboreaza cu Legalbet, dar iti recomandam sa incerci una dintre aceste alternative: