Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Wolves - Huddersfield: Ponturi pariuri Premier League

0

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda Wolves - HUddersfield, la o cota de 1.48

Wolves - Huddersfield: Ponturi pariuri Premier League

Duminica, de la ora 18:00, pe “Molineaux Stadium”, Wolves o intalneste pe Huddersfield, intr-un joc ce face parte din etapa a 13-a.

Vezi întreaga ofertă de pariuri


Wolves: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Wolverthampton este o echipa creata mai mult pe jucatori portughezi, cei mai buni oameni ai ei provin din peninsula iberica sau au trasaturi specifice fotbalului, iar aici este meritul lui Espirito Santo, antrenorul caruia i s-a incredintat sefia. In etapa trecuta, “lupii” au incurcat-o pe Arsenal, unul dintre cei cinci portughezi titulari, a reusit sa inscrie golul echipei sale. Ivan Cavaleiro a fost servit foarte bine de Jota, pentru a obtine punctul necesar de a ramane pe locul 11, cu 16 puncte. Jumatate dintre puncte au venit jucand acasa, acolo unde a pierdut precedentele doua intalniri din Premier League, a fost 0-2 cu Wolves si 2-3 cu Tottenham.


Huddersfield: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Investitiile facute de nou-promovate, o aduc pe Huddersfield pe penultimul loc intr-un clasament al Premier League, cat si a fortei financiare. Neinvinsa in ultimele doua etape, aceasta a reusit sa o invinga cu 1-0 pe Fulham, iar in urma cu doua saptamani, Pritchard a inscris golul prin care a remizat la 1, contra lui West Ham. Situatia sta diferit in deplasare, Huddersfield jucand in aceasta postura a lasat mult de dorit, acumuland doua puncte, desi a jucat de cinci ori, luand cel putin un gol de fiecare data.


Wolves - Huddersfield: Echipe probabile, accidentati, suspendati

Wolves


Patricio

Bennett; Coady; Boly

Doherty; Moutinho; Neves; Vinagre

Cavaleiro; Jimenez; Costa       Suspendati: Johnny 


Huddersfield


Lossl

Stankovic; Schindler; Kongolo

Haderfjonaj; Mooy; Hogg; Billing; Durm

Pritchard

Mounie


        Suspendat: Zanka

Wolves - Huddersfield: Rezultate directe (H2H)

In ultimii trei ani s-au intalnit de cinci ori, Huddersfield castigand trei dintre meciuri, iar Wolves s-a impus in alte doua randuri.


Wolves - Huddersfield: Cote si pronosticuri pariuri

Colonia iberica din lotul lui Wolves a reusit sa obtina rezultate bune contra echipelor care au lasat de dorit, iar Huddesfield este una dintre ele. Faptul ca pana acum n-a castigat in deplasare, este un punct de plecare, iar Joao Moutinho si baietii pe care el ii secondeaza in atac au reusit sa castige acasa, in fata a doua echipe care la momentul meciurilor erau tot pe loc retrogradabil sau in jurul acelei zone.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.49
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Wolves castiga