Wolfsberger - Austria Viena. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda doua pariuri pe goluri pentru duelul din Austria dintre Wolfsberger si Austria Viena.

Odata cu inceputul unui nou sezon in campionatele europene s-a dat startul si in Austria Bundesliga iar pentru a doua etapa eu mi-am indreptat atentia asupra duelului dintre Wolfsberger si Austria Viena. Dupa o prima runda in Austria echipele sunt impartite astfel: jumatate au obtinut 3 puncte iar cealalta jumatate au suferit infrangeri, Austria Viena numarandu-se printre echipele cu 3 puncte iar Wolfsberger pierzand in ultimele minute ale meciului si numarandu-se printre echipele fara puncte.


Austria Viena a intalnit pe teren propriu pe Wacker Innsbruck si s-a impus cu scorul de 2-1, dupa ce ambele echipe au inscris inca de la pauza. Wolfsberger a debutat in noul sezon in deplasare si a pierdut greu in ultimele minute ale unui meci extrem de spectaculos incheiat cu scorul de 4-3 pentru St. Polten, dupa ce ambele formatii au marcat de doua ori fiecare inca de la pauza. 


Cele doua s-au intalnit de patru ori in sezonul trecut iar in trei din cele patru meciuri am avut goluri marcate de ambele parti si cel putin trei reusite.


Ambele echipe au disputat un meci oficial inaintea primei etape contand pentru primul tur din Cupa Austriei, meciuri in care s-au impus impotriva unor adversare cat se poate de modeste din ligile inferioare. Wolfsberger a castigat cu 1-2 contra lui Union Gurten iar Austria Viena s-a impus cu 0-4 pe terenul lui A XII-Auhof Center.


Nu vad de ce nu am asista la un nou meci deschis si spectaculos in care fiecare sa reuseasca sa marcheze cel putin cate un gol, inca din prima repriza a meciului.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da Gol marcat in ambele reprize - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide