Incheiat

Wexford - Derry City. Pontul lui Dmitry Bashinsky

Acțiune
Pariorul profesionist Intelbet, Dmitry Bashinsky, ne propune un pariu pe oaspeti in meciul din campionatul irlandez dintre Wexford - Derry City.
Wexford - Derry City. Pontul lui Dmitry Bashinsky

In disputele directe dintre cele doua echipe, in ultimele 8 intalniri s-au inregistrat 6 victorii pentru Derry, una singura pentru Wexford si un rezultat de egalitate. Ultima victorie a fost chiar saptamana trecuta, atunci cand Derry s-a impus cu scorul de 1-3 in deplasare.

Wexford se afla pe penultimul loc in clasament, echipa aflandu-se deja la 5 puncte distanta de locul care asigura mentinerea in prima liga. Ei sunt printre principalii outsideri ai ligii si reusesc sa castige puncte destul de rar, in ultimele 12 dispute din campionat reusind doar 2 victorii (una dintre ele impotriva celor de la Finn Harps, echipa aflata prima deasupra zonei retrogradarii, iar cealalta impotriva celei mai sclabe echipe din divizie, Longford), in timp ce restul de 10 au fost doar infrangeri.  

Derry City in acest sezon au avut o crestere semnificativa de forma si de rezultate, nemaifiind o simpla echipa de mijlocul clasamentului si luptandu-se pentru un loc in cupele europene. Echipa se afla in acest moment pe locul 3 in clasament, iar in cazul unei victorii astazi ar putea ajunge chiar pe locul secund. Mai mult, avansul fata de Shamrock Rovers, echipa de pe locul 4, este de numai 2 puncte, asadar Derry nu se poate relaxa si nu isi poate permite pasi gresiti.

In campionat, Derry este neinvinsa in ultimele 9 runde. 

Ponturi
Victorie Derry
Cf
Cote
1.75
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Derry
80%
8 voturi
Da
20%
2 voturi
Nu
Total voturi: 10

Bonusuri

Copy the token