Incheiat

Wexford - Cork City. Pontul lui Dmitry Bashinsky

Acțiune

In meciul din Irlanda Premier League dintre Wexford - Cork City, pariorul profesionist Intelbet, Dmitry Bashinsky, ne recomanda un pariu pe handicapul oaspetilor.

In ultimele 10 confruntari directe intre cele doua echipe, au fost 8 victorii pentru Cork City si 2 meciuri terminate la egalitate.

 

Wexford se afla pe penultimul loc in clasament si se lupta pentru supravietuirea in prima liga. Echipa are un singur punct in plus fata de ultimul loc si traverseaza o forma de moment groaznica. Dupa ce a castigat in meciul din cupa impotriva unei echipe outsidere, Wexford a suferit 4 infrangeri consecutive in campionat, acestea venind nu numai din partea unor adversari puternici, insa in ultimul meci au suferit un masacru, pierzand cu 3-0 impotriva unei echipe slabe, Bray Wanderers.

 

Cork City se chinuie in cursa de urmarire a liderului Dundalk, aflandu-se pe locul secund in clasament, la 9 puncte distanta de primul loc, insa au si 2 meciuri mai putin disputate. Cork este echipa cu cea mai puternica defensiva, cu doar 6 goluri primite in cele 16 etape disputate. Recent, Cork City si-a intrerupt incredibila serie de 8 victorii consecutive in campionat, iin ultima etapa remizand cu scorul de 0-0 in deplasarea de la Shamrock Rovers.

Ponturi
Handicap Asiatic (-1.25) - Cork City
Cf
Cote
1.78
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Handicap Asiatic (-1.25) - Cork City
83%
5 voturi
17%
1 vot
Total voturi: 6

Bonusuri

Copy the token