West Ham — Everton: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 1.88 & 1.82.

Meciul West Ham - Everton este programat duminică, 9 mai, la ora 18.30, pe stadionul Olympic din Londra. 

West Ham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Revitalizarea miraculoasă reușită de către Moyes la West Ham poate aduce o clasare istorică pentru londonezi. West Ham a fost pe locul 3 o singură dată la mijlocul anilor 80 și în acest sezon are o șansă bună de a urca pe locul 3. Echipa londoneză a revenit după o serie de 2 înfrângeri și s-a impus la Burnley. Căpitanul Rice este în continuare accidentat și nu va juca împotriva lui Everton. În ultimii 14 ani, West Ham a învins o singură data pe Everton pe teren propriu. În 7 din ultimele 9 meciuri jucate pe Olympic Stadium din Londra au fost cel puțin 3 goluri. Adversarii au înțeles forța în aer a lui West Ham, cu un Soucek foarte bun și echipa lui Moyes a beneficiat de doar 8 cornere în ultimele 3 meciuri jucate acasă.

Everton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Everton are calitate! Ancelotti nu a reușit însă, până acum, să ridice nivelul echipei pentru ca fanii să spere la revenirea în Europa. După ce a terminat pe locul 12 în sezonul precedent, Everton este pe locul 8, dar cu puține șanse a prinde Europa League. Calvert-Lewin a fost într-o formă foarte bună și este unul dintre cei eficienți atacanți din Premier League. Englezul are 15 goluri în acest sezon și pentru că este ajutat de Richarlison și mai ales James Rodriguez. Apărarea a fost problema lui Ancelotti, însă în ultimele meciuri Pickford a salvat echipa de multe ori în situații limită.  

West Ham - Everton Cote la pariuri si ponturi pariuri

West Ham – Everton este un meci între două echipe cu ambiții uriașe. În același timp, West Ham și Everton sunt 2 echipe cu forță ofensivă. Londonezii lui Moyes au marcat mai mult decât Chelsea și la fel de mult ca Liverpool până acum. De aceea, pontul meu este: Peste 2.5 goluri & Sub 5.5 cornere West Ham. Betano oferă cote interesante pentru aceste alegeri: 1.88 & 1.82.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 7
Calcul:
-187 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
86 / 4 / 90
Calcul:
-2 428 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 22
7 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 189
86 / 4 / 90
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri Sub 5.5 cornere West Ham