West Ham - Bournemouth. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,55 pentru un pariu pe totalul cornerelor din prima repriza in duelul din Premier League dintre West Ham si Bournemouth.

In a doua etapa din Anglia Premier League pe Olympic Stadium din Londra West Ham va primi vizita lui Bournemouth, intr-un duel in care eu am ales un pariu pentru ca in prima repriza numarul cornerelor sa fie de maxim cinci.


In etapa de debut West Ham a avut ghinionul sa joace pe Anfield contra lui Liverpool, echipa ce pare decisa ca in acest sezon sa demonstreze ca nu intamplator a ajuns in finala Champions League in editia precedenta si a suferit o infrangere categorica, scor 4-0. In acel meci totalul cornerelor a fost de 9 iar la pauza s-au inregistrat 4 cornere.

De cealalta parte, Bournemouth a debutat cu un succes in noua editie de campionat si a castigat cu 2-0 pe teren propriu contra celor de la Cardiff. In meciul de saptamana trecuta au fost 11 cornere in total si doar 3 pana la pauza.


Bournemouth este la al patrulea sezon consecutiv in Premier League, din tot atatea posibile in istoria lor, astfel ca cele doua echipe s-au mai intalnit de doar sase ori. In sezonul trecut s-au inregistrat 5 cornere la pauza in duelul de pe terenul lui West Ham si 4 in cel de pe terenul lui Bournemouth. In sezonul 2016/17 au fost doar 2 cornere la pauza in meciul de acasa al lui West Ham si 5 in cel de pe terenul lui Bournemouth. In sezonul 2015/16 au fost 6 cornere la pauza in meciul de pe terenul lui West Ham si 4 in cel de pe terenul lui Bournemouth. Asadar, in cele sase dueluri directe o singura data s-a depasit totalul cornerelor la pauza pe care l-am ales pentru acest pariu.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cornere prima repriza - Sub 5.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide