Washington Capitals – Carolina Hurricanes: pronosticuri hochei pe gheata NHL

Acțiune

Capitals este o formatie cu unul dintre cele mai bune atacuri din Est si din Divizia Metropolitana.

Marti dimineata, de la ora 02:00, pe Capital One Arena, Washington o infrunta pe Carolina, in cadrul celui mai spectaculos campionat de hochei din lume.

Washington Capitals: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Favorita la castigarea Stanley Cup, Capitals a capitulat in ultimele doua confruntari. AU fost meciuri in care a cedat cu 2-3 in disputa cu Philadelphia si 1-5 contra celor de la New Jersey Devils. Desigur, au fost dueluri in care ceva n-a mers bine, cu atat mai mult cand echipa  continua sa fie lider in Conferinta de Est. Acelasi lucru se intampla si in Divizia Metropolitana, unde are 65 de puncte, cu patru mai multe decat echipa de pe locul secund, Pittsburgh Penguins. Un alt capitol la care iese in relief este cel ofensiv, Washington are cele mai multe goluri inscrise din Divizie, crespectiv 164.

Carolina Hurricanes: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ultimele trei meciuri s-au jucat pe teren propriu si ea a fost cea care a iesit cu fruntae sus. In cel mai recent duel s-a impus cu 2-0, cand in fata ei a stat Los Angeles Kings, una dintre echipele cele mai slabe din acest sezon. Drept urmare, seria aceasta de victorii a adus-o in jumatatea superioara a Conferintei de Est, respectiv pe treapta a 6-a. totodata, este a 4-a in Divizia Metropolitana, acolo unde a pus in dreptul ei 56 de puncte. Are patru mai multe decat Philadelphia Flyers, echipa de sub linia de play-off.

Washington Capitals - Carolina Hurricanes: Cote la pariuri si predictii pariuri

Sunt doua echipe care nu refuza jocul si asta se vede din forta lor ofensiva. In acest sezon s-au intalnit deja de trei ori, Capitals fiind condusa cu 2-1 la general. Unul dintre meciuri s-a disputat pe 4 ianuarie anul acesta, atunci Washington a trecut cu 4-3, dupa ce Kuznetsov si Ovechkin au iesit din nou la rampa. Sunt doi jucatori exponentiali pentru echipa si cred ca vor face din nou diferenta.

Ponturi
Washington Capitals inscrie peste 2,5 goluri
Cf
Cote
1.47
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Washington Capitals inscrie peste 2,5 goluri
100%
18 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 18

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token