Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Washington Capitals - Carolina Hurricanes: Predictii hochei pe gheata NHL

0

Capitals a castigat ambele jocuri directe in acest sezon, tot ea conduce Divizia Metropolitana

Miercuri dimineata, de la ora 01:00, in Capital One Arena se va disputa Washington Capitals - Carolina Hurricanes, un duel din cadrul NHL.

Moral bun pentri elevii lui Todd Reirden reusind in meciul anterior sa joace excelent si sa castige cu 3-1 in fata Philadelphiei Union.  Desi nu a mai inscris in acest meci, Alexander Ovechkin a fost pasator decisiv, el ramanand unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei sale. Atacantul rus si-a adus mereu contributia iar faptul ca Washington Capitals este pe locul 4 in Conferinta de Est, cu 96 de puncte, i se datoreaza. Totodata, este lider in Divizia Metropolitana, acolo unde are zece puncte avans fata de Columbus Blue Jackets, prima echipa aflata sub linia playoff-ului.

Carolina Hurricanes este intr-o forma buna, a reusit din nou sa castige, fiind pentru a patra oara cand face asta in ultimele cinci infruntari. Tot un rus a fost omul care a adus victoria echipa in runda anterioara, Andrei Svechnikov a inscris in prelungirile meciului cu Montreal Canadiens. Datorita prestatiei bune si constante, Carolina a reusit sa urce pe locul 7 al Conferintei de Est, dat este pe 4 in Divizia Metropolitana, cu 91 de puncte, cinci mai multe decat prima formatie care sta la panda sa-i fure locul si sa mearga in fazele superioare.

A trecut un an de zile de cand Hurricanes castiga ultima oara, in timpul regulamentar, jucand in Capital One Arena. De asemenea, in ambele jocuri directe din acest sezon, Washington a castigat de fiecare data si nu da semne ca lasa loc e interpretare.  Tind sa cred ca lucrurile vor sta la fel de spectaculos si acum, asta pentru ca punctele sunt pretioase. Jucandu-se la Washington, probabil ca vor juca la fel de constant, suficient cat Ovechkin&Co, sa inscrie cel putin trei goluri. Nu as exclude ca acelasi lucru sa il faca si Carolina, o echipa cu potential urias.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
88 / 0 / 54
Profit:
-581 RON
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1013 / 7 / 631
Profit:
-4 565 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 142
88 / 0 / 54
Profit:
ROI: -0.0 %
Pariuri: 1654
1013 / 7 / 631
Profit
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Washington Capitals inscrie peste 2.5 goluri
Comentarii
Niciun comentariu momentan