Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Vladivostok - Nizhny Novgorod: Ponturi pariuri KHL

0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda o partida din KHL, la o cota de 1.54

Vladivostok - Nizhny Novgorod: Ponturi pariuri KHL

KHL, un mix al campionatului Rusiei, care a absorvit si echipe din alte tari, ne pune la dispozitie partida dintre Vladivostok si Nizhny Novgorod.


Vezi aici intreaga oferta pentru acest meci

Vladivostok: Forma de moment, ultimele meciuri, statistica

Dupa o serie de infrangeri la rand, a reusit sa puna capat acestui lung sir de rezultate si in urma cu putine zile a reusit sa castige cu 4-1 in fata lui Niznekamsk. Alexander Chernikov si-a adus din nou aportul, acesta pasand decisiv pentru doua dintre goluri, de fiecare data au fost inscrise cand echipa lui evolua in superioritate. Ramane in subsolul clasamentului, unde se afla pe locul 12, penultimul, al Conferintei de Est, avand 11 puncte, dar sta cel mai prost din punct de vedere defensiv, luand in medie peste trei goluri in meci.


Nizhny Novgorod: Forma de moment, ultimele meciuri, statistica

In sfarsit, a rupt lantul ghinionului si dupa sase infrangeri la rand a reusit sa castige si ea. Sase dintre aceste meciuri au fost transate in prelungiri sau la penalty-uri, insa, in etapa trecuta a fost mult mai atenta pe faza de aparare, Anton Shenfeld marcand din nou golul decisiv. Este pe locul 7, are 24 de puncte, iar miercuri urmeaza sa aiba in fata unul dintre cei mai accesibili adversari. Inscrie des, pe langa acest lucru gestioneaza slab apararea, avand si una dintre cele mai slabe asemenea compartimente, Nizhny are cea mai accesibila aparare dintre echipele care se afla pe loc de playoff in Conferinta de Est.


Vladivostok - Nizhny Novgorod: Rezultate directe (H2H)

  • 26.09.2018: Nizhny Novgorod – Vladivostok 5-1
  • 22.12.2017: Vladivostok – Nizhny Novgorod 0-2
  • 25.09.2017: Nizhny Novgorod – Vladivostok 3-0
  • 04.10.2016: Vladivostok – Nizhny Novgorod 5-2
  • 12.09.2016: Nizhny Novgorod – Vladivostok 2-3


Vladivostok - Nizhny Novgorod: Cote la pariuri si pronosticuri hochei

Nizhnt si-a aratat suprematia deja in acest sezon, a fost 5-1 in meciul sustinut spre sfarsitul lui septembrie. E drept, a jucat atunci in arena proprie, dar diferenta de scor a fost prea mare pentru a crede ca acum nu poate sa scoata din nou cel putin un rezultat la fel ca atunci, fie el si in prelungiri. Vladivostok pana acum nu a castigat doua meciuri consecutive, iar Niznekamsk este singura echipa pe care a reusit sa o invinga si se afla pe loc de playoff in Est.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.54
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 8
Calcul:
-87 RON
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
13 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nizhny Novgorod castiga inclusiv in prelungiri