Vitoria - Chapecoense-SC. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,75 pentru un pariu pe goluri in duelul din campionatul Braziliei dintre Vitoria si Chapecoense.

Duel in partea inferioara a clasamentului din Brazilia Serie A, desi este inca abia startul campionatului si este prea devreme sa afirmam daca cele doua echipe se lupta pentru evitarea retrogradarii sau pentru obtinerea unui loc in play-off-ul pentru Copa Americana. Vitoria ocupa in prezent locul 17 cu doar 8 puncte acumulate in timp ce Chapecoense, cu 2 puncte in plus, se afla pe locul 14 al clasamentului.


Cele doua adversare sunt cele mai spectaculoase din campionat din punct de vedere al golurilor marcate in disputele lor din cele 9 etape scurse. Vitoria are o medie de nu mai putin de 3,9 goluri/meci, cu 8 dispute in care s-au marcat peste 2.5 goluri iar Chapecoense are o medie de 3,3 goluri/meci, cu 5 dispute in care s-au inregistrat peste 2.5 goluri.


In toate cele patru dueluri din precedentele doua sezoane din Serie A ambele echipe au inscris si s-au marcat cel putin 3 goluri in meci.  


Intr-un clasament al formei de moment Vitoria si Chapecoense sunt vecine de clasament dupa ce au inregistrat un parcurs identic din punct de vedere al rezultatelor - 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, cu evolutii spectaculoase din punct de vedere al golurilor - Vitoria a totalizat un golaveraj de 10/12 in aceste ultime cinci meciuri din campionat iar Chapecoense are tot un golaveraj negativ, de 9/11.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide