Virtus Pro - Mineski. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida de Dota 2 dintre Virtus Pro si Mineski, de la The International, la o cota de 1.87.

Virtus Pro - Mineski. Pontul lui Paul

Principala favorita la castigarea TI este la doar o serie distanta de eliminare. Miercuri dimineata, de la ora 05:00, avem disputa Virtus Pro - Mineski, din lower-bracket. Este un BO3, iar invinsa va pleca acasa.


Virtus Pro era echipa care venea la TI din postura de mare favorita, trupa care a dominat circuitul in ultimul an competitional. De la ultimul TI, cand s-a clasat pe locurile 5/6, VP a cucerit cinci trofee importante (ESL One Hamburg, Katowice, Birmingham, The Summit 8 si Bucharest Major). Dar The International este o competitie aparte, un fel de Campionat Mondial, iar "Brazilia" a simtit asta pe propria piele in faza grupelor. S-a clasat pe locul secund in grupa B, dar cu 10-6. O singura infrangere, cu VG, insa multe egaluri surprinzatoare (paiN, Serenity).

Iar faptul ca VP face multe greseli s-a vazut cel mai clar in meciul cu LGD, din prima runda de upper-bracket. Oare cum poti sa pierzi de la un avantaj de 8k dupa un singur team-fight? E simplu, nu ai buyback pe niciun core, iar un line-up cu Drow te pedepseste grav. Harta a 2-a a fost practic pierduta din oficiu, VP fiind cazuta din punct de vedere psihic.


Mineski este intotdeauna pregatita sa faca spectacol, avand jucatorii specializati pe jocuri extraordinare. Iar cand vine vorba de late-game, sunt putini ca Mushi ramasi in circuit. Dar sa incepem cu faza grupelor, unde Mineski s-a clasat pe locul 7 in grupa A, cu 5-11. A avut o singura victorie, cu Winstrike.

Chinuit, asa cum a fost, au ajuns in lower-bracket si au trebuit sa joace un BO1 cu vecinii din SEA, TnC. Faptul ca TnC a ratat toate momentele-cheie in mid game (Mushi si Moon aveau ceva gen 1 death cumulat in 20 de minute), a facut ca Mineski sa recupereze in late si sa incheie victorioasa, chiar daca la killuri a fost 30-18 pentru TnC. Suportii celor de la Mineski au murit in total de 21 de ori.


Dar VP este o formatie ce impune nu numai mai mult respect, dar si un ritm mai alert. Foarte greu pentru ca Mushi, un farmer consacrat, sa ajunga in momentul jocului in care poate sa faca diferenta. Iar Mineski nu are stilul necesar sa incheie un meci rapid. VP nu este incatata de acest meta, a declarat-o si Solo, dar atunci cand ai in fata eliminarea de la TI, nu mai faci experimente si greseli. In acest an, VP i-a luat lui Mineski 4 din 4 harti jucate. Este clar un match-up favorabil pentru organizatia din CIS si cred ca vor castiga cu 2-0 miercuri dimineata.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
70 / 7 / 59
Calcul:
-569 RON
ROI:
-4.2 %
Pariuri:
697 / 28 / 520
Calcul:
-741 RON
ROI:
-0.6 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 136
70 / 7 / 59
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1248
697 / 28 / 520
Calcul
ROI: -0.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Virtus Pro 2-0
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide