Villarreal — Manchester United: pont pentru finala Europa League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă finala Europa League, la cote de 1.80 & 1.91.

Meciul Villarreal – Manchester United este programat miercuri, 26 mai, la ora 22.00, pe stadionul Miejski din Gdansk.

Villarreal - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

În premieră într-o finală de cupă europeană, Villarreal are un atu important. Experiența lui Unai Emery este factorul decisiv care ține în viață speranțele echipei spaniole într-o finală care la prima vedere ar putea părea dezechilibrată. Villarreal a terminat doar pe locul 7 în La Liga și, dacă pierde la Gdansk, va juca în ediția de debut a noii competiții UEFA, Confrence League. Emery este la a 5-a finală Europa League din carieră. Antrenor spaniol a cucerit trei trofee cu Sevilla și a pierdut o finală cu Arsenal. Chiar pe Arsenal a eliminat Villarreal în drumul către finala de la Gdansk. Forța ofensivă este principala armă a echipei spaniole. Golgheter este Gerard Moreno, cu 29 de reușite în acest sezon, dintre care 6 în Europa League. Asta înseamnă că un gol finală  i-ar aduce lui Gerard Moreno și titlul de golgheter Europa League!

Villarreal a marcat în 18 din ultimele 19 meciuri jucate în toate competițiile!

Manchester United - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Solskjaer a spus de curând că locul 2 în Premier League nu are strălucire și că își dorește să încheie acest sezon cu un trofeu. Manchester United are forță să se impună în fața lui Villarreal, dar are o problemă defensivă. Recuperarea căpitanului Maguire nu merge atât de bine cum sperau fanii lui United și, desi va fi la Gdansk, sunt șanse mici ca el să intre pe teren la finala Europa League.  Cu Cavani, Rashford și Bruno Fernandes la turație maximă, trupa din Manchester poate să desfacă orice apărare.  

Echipa lui Solskjaer are de partea ei istoria și experiența. Manchester United a demonstrat în acest sezon că poate gestiona momentele delicate și că are forța de a întoarce rezultate nefavorabile. Marea calitate a managerului norvegian este că nu intră în panică și transmite acest calm echipei, iar rezultatele au fost din ce în ce mai bune. 

Manchester United a marcat în 17 din ultimele 18 meciuri jucate în toate competițiile!

Villarreal – Manchester United Cote la pariuri si ponturi pariuri

Deși toate cele 4 meciuri directe dintre Villarreal și Manchester United s-au încheiat 0-0, finala Europa League de miercuri seară va fi jucată în alte condiții. Manchester United se află într-un moment bun și a încheiat sezonul din Premier League pe locul 2. De cealaltă parte, Villarreal vrea să continue tradiția spaniolilor în finalele Europa League și are un joc de atac prin care poate, cel puțin,  să înscrie. De aceea, ponturile mele pentru aceasă finală Europa League sunt: Victorie Manchester United & Ambele machează. Betano oferă cote interesante pentru această alegere: 1.80 & 1.91.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 5
Calcul:
-117 RON
ROI:
-11.7 %
Pariuri:
86 / 4 / 90
Calcul:
-2 428 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
5 / 0 / 5
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 191
86 / 4 / 90
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Manchester United Marchează ambele