Villarreal - Girona. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul din Spania La Liga dintre Villarreal si Girona.

Niciuna dintre cele doua echipe nu au un start bun de sezon iar acum se dueleaza in etapa cu numarul 3 din La Liga avand un singur punct acumulat si aflandu-se in cautarea primei victorii din noua editie de campionat, pe El Madrigal Villarreal va primi vizita celor de la Girona.


In etapa de debut Villarreal a intalnit pe teren propriu Real Sociedad intr-un meci pierdut cu scorul de 1-2, asta desi Submarinul Galben reusise o deschidere de scor inca din minutul 16. A urmat apoi in etapa precedenta o deplasare grea pe terenul Sevillei, in urma careia Villarreal a reusit primul punct al sezonului, scor 0-0.


De cealalta parte, Girona a debutat pe teren propriu in compania nou-promovatei Real Valladolid si desi a dominat copios in acel meci, nu a reusit sa isi concretizeze niciuna din ocaziile avute iar meciul s-a incheiat 0-0. A urmat apoi testul de pe teren propriu contra lui Real Madrid, picat insa dupa ce madrilenii s-au impus cu scorul de 1-4.


Doar 5 dueluri intre cele doua in istoricul intalnirilor directe in care s-au inregistrat 3 victorii pentru Girona si alte 2 pentru Villarreal, cu un golaveraj de 8/7 favorabil Gironei. In cele mai recente dueluri insa, din sezonul trecut, ambele au obtinut victorii in deplasare, Villarreal cu 1-2 iar Girona cu 0-2, asadar goluri destul de putine in general.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.01
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Sub 6,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide