Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Villarreal – Alaves: predicție pe total goluri, în La Liga

Expertul Legalbet, Cristian Mihala, vă oferă predicția sa pentru partida Villarreal - Alaves, din etapa a 4-a a La Liga.

Confruntarea va avea loc pe Estadio de la Ceramica, miercuri seară, 30 septembrie, de la ora 20:00.

După un 0-4 la Barcelona, scor care nu a luat proporții în repriza secundă doar pentru simplul fapt că trupa catalană a preferat să nu mai tureze motoarele, "Submarinul galben" vrea să își ia revanșa împotriva unei echipe modeste.

Villarreal: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Villarreal spera sezonul trecut să transforme "La Ceramica" într-o adevărată fortăreață și parțial a reușit. În stagiunea anterioară, formația antrenată acum de Unai Emery a oferit meciuri palpitante pe propriul teren, confruntările de la Villarreal având o medie impresionantă de goluri: 3,26 reușite/meci.

După dușul rece de pe Camp Nou, gazdele de miercuri vor încerca să ofere o partitură mult mai ofensivă și cu siguranță au toate argumentele să înscrie de mai multe ori în poarta lui Alaves. 

Gerard Moreno a marcat în fiecare din ultimele două partide jucate de "Submarin" acasă și va fi omul de care se vor lega multe din speranțele ofensive ale lui Villarreal.

Presa spaniolă anunță că Emery va face câteva modificări în formula de start, cea mai importantă fiind legată de introducerea lui Vicente Iborra în locul lui Francis Coquelin. Acest lucru ar trebui să impulsioneze atacul gazdelor, spaniolul de 32 de ani putând să filtreze un număr mai mare de baloane și să își pună în valoare mai bine coechipierii. În plus, prezența lui în teren ar trebui să fie un câștig și la fazele fixe.

  • Absenți la gazde în Villarreal - Alaves: Guerra, A.Moreno, Pena.

Alaves: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Alaves e într-o formă destul de slabă: a înscris un singur gol în primele trei etape disputate în La Liga.

Oaspeții au pierdut 6 din ultimele 7 partide disputate în deplasare și au o singură victorie în ultimele 12 partide din campionatul Spaniei (au pierdut în această perioadă de 9 ori).

Ca atare, partida pare una de 1 solist, dar un detaliu esențial din istoricul confruntărilor directe ne determină să optăm pentru un pont legat de goluri: Alaves se metamorfozează în confruntările cu Villarreal, din deplasare, învingând de 3 ori în ultimele 4 înfruntări de pe "La Ceramica".

În privința lotului, Manu Garcia, căpitanul lui Alaves, a fost recuperat după accidentarea suferită, însă nu se știe sigur dacă Pablo Machin va miza pe el din primul minut.

  • Absenți la oaspeți în Villarreal - Alaves: Pina.

Villarreal - Alaves: Cote la pariuri și pronostic 

Villarreal și Alaves au oferit în ultimii ani întâlniri spectaculoase, în fiecare din ultimele 7 confruntări directe marcându-se cel puțin trei goluri. 

Villarreal pare abonată la partide cu multe reușite, în 7 din ultimele 8 meciuri jucate în La Liga marcându-se în partidele ei măcar 3 goluri. Judecând după aceste detalii, se prefigurează din nou o partidă cu multe reușite, iar cota oferită de Betano pentru cel puțin 3 goluri în meci pare a avea o valoare excelentă.

Predicție: peste 2,5 goluri în Villarreal - Alaves, la o cotă de 2,02.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate din România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.02
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 13
5 / 0 / 6
Calcul
ROI: -23.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri