Vikingur - HJK. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Vikingur Gota si HJK, la o cota de 1.75

Vikingur - HJK. Pontul lui IulianGGMU

Toftir este localitatea care gazduieste meciul tur al disputei dintre Vikingur si HJK, confruntare ce face parte din primul tur al


Vikingur Gota este una dintre cele mai bune echipe din fotbalul feroez, reusind in ultimele doua sezoane sa castige campionat. De astfel, din 2014 si pana in prezent a castigat absolut de fiecare data cand a jucat pentru Supercupa. Infiintata in 2008, aceasta a reusit sa-si treaca in palmare douasprezece trofee, rezultate care au venit la pachet si cu participarea in cupele europene. In decursul celor zece ani de activitate a reusit sa participe in cupele europene de opt ori consecutiv, dar performantele sunt conforme cu nivelul echipei nationale din Insulele Feroe. Cea mai buna performanta in Champions League a fost reusita in editia trecuta, cand a si debutat, reusind sa atinga turul al doilea al calificarilor, eliminata fiind atunci de o alta echipa din fotbalul nordic, Hafnarfjordur, cu scorul 3-1  la general.


Interesant este ca s-a impus in doua randuri pe teren propriu si atunci s-a intamplat in primul tur in care a jucat, in fata unor echipe din Kosovo si Letonia. Pe de alta parte, o singura data a mai intalnit echipa finlandeze, in 2012/2013, cand a dispus cu 2-1 la general de Inter Turku.


HJK este cu siguranta singura echipa din Finlanda care poate face surpriza la nivel de cupe europene, cu toate ca prestatia nu a fost una de luat in calcul, singura ei performanta notabila din ultimii zece ani a fost calificarea in grupele Europa League din sezonul 2014/2015. Avantajul este ca provine dintr-un fotbal mai dezvoltat, reusind de multe ori sa joace contra unor echipe cu pretentii la cupele europene si sa lase o figura frumoasa. Pana acum nu s-a intamplat sa paraseasca calificarile inca din primul meci, iar de cele mai multe ori a trecut de formatii de nivelul celei intalnite si acum.


Nu cred ca exista un avantaj din punct de vedere al moralului, ambele sunt angrenata in campionate, in urma cu putine zile au disputat cea mai recenta etapa, astfel ca se poate spune ca vor incerca sa evolueze la cel mai inalt nivel. Totusi, nu cred ca se poate pune problema castigatoarei, merg pe succesul HJK, o echipa ce pare completa. Pe de alta parte, pierzatoarea nu paraseste cupele europene, va juca impotriva invingatoarei dintre Torpedo Kutaisi – Sheriff Tiraspol, in timp ce invingatoarea va juca impotriva campioanei Belarusului, BATE Borisov.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 2 / 32
Calcul:
-817 RON
ROI:
-10.6 %
Pariuri:
1787 / 34 / 1112
Calcul:
-10 069 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
43 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2938
1787 / 34 / 1112
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza & peste 3,5 goluri - NU
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide