Vikingur Gota - HJK Helsinki. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica mizează pe faptul că gazdele vor reuși măcar un gol la acest meci din preliminariile Champions League și ne propune un pariu cu o cotă de 1,88.

Vikingur Gota și HJK Helsinki se vor întâlni marți, 10 iulie, de la ora 21.00, în preliminariile Ligii Campionilor, primul tur, manșa întâi.


Ambele formații se află în plin campionat. Gazdele de la Vikingur sunt campioana Insulelor Feroe, o țară aflată în creștere din punct de vedere fotbalistic în ultimii ani. S-au dus vremurile când echipele europene făceau scor cu ”pescarii” feroezi. 


În competiția internă, Vikingur ocupă locul al treilea și este în mare formă, venind după 4 victorii la rând, iar în aceste partide a înscris 10 goluri. În sezonul european precedent, Vikingur Gota a eliminat o formație din Kosovo (Trepça'89), tot în preliminariile Ligii Campionilor, pe care a învins-o cu 2-1 și 4-1. A fost scoasă apoi din competiție în turul următor de gruparea FH din Islanda (1-1 și 0-2).


HJK Helsinki este lidera la zi a campionatului Finlandei după 19 etape disputate. HJK are cel mai bun atac, iar în ultima vreme a început să primească și destule goluri în campionat. În ultimele 5 meciuri în competiția internă, HJK are doar două victorii. A și pierdut cu ocupanta locului 6, Lahti, scor 1-2. 


Într-una dintre remize, a primit 2 goluri (2-2 cu KuPs).


HJK Helsinki nu a mai jucat în preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2015/2016, când a fost eliminată de Astana (0-0 și 3-4). 


Feroezii sunt redutabili pe teren propriu, iar defensiva finlandezilor nu e chiar cea mai bună din lume. Gazdele sunt specialiste în golurile marcate la cornere și faze fixe și cred că vor marca cel puțin o dată, iar cota pentru un astfel de pariu este una generoasă.
 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.88
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri Vikingur Gota - Peste 0,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide