Vietnam — Indonesia: calificari Cupa Mondiala (Asia)

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.50 pentru meciul de calificare la Cupa Mondiala dintre reprezentativele din Vietnam si Indonesia.

Vietnam: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Vietnam este prima in Grupa G, cu 11 puncte. Locul 1 se califica direct in urmatoarea faza a preliminariilor, in timp ce echipa de pe pozitia secunda intra intr-un clasament al formatiilor de pe acelasi loc.

In acest moment gazdele au doua puncte avans fata de Emiratele Arabe United si sunt la mana lor. Vietnamezii nu au pierdut inca in aceasta grupa, avand 3 victorii si 2 remize. Etapa trecuta, echipa a terminat la egalitate cu Thailanda, 0-0 pe teren propriu.

Indonesia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Indonesia este pe ultimul loc in grupa si nimeni nu se gandeste la calificare. Oaspetii au inregistrat un singur punct in cele 6 etape disputate, chiar runda precedenta. Este vorba de un 2-2 in Thailanda.

Apararea alb-rosilor este una foarte slaba. Acestia au incasat nu mai putin de 18 goluri in 6 etape si ne asteptam ca defensiva nationalei sa cedeze si in Vietnam.

Vietnam vs Indonesia: Cote la pariuri şi pronostic

Partidele dintre cele doua ofera mereu spectacol, iar in ultimele 6 dueluri directe s-au inscris minim 3 goluri. Astazi Vietnam va evolua cu suporteri in tribune, iar sprijinul fanilor conteaza enorm. Ma astept ca lipsa de motivatie a oaspetilor sa isi spuna cuvantul, iar vietnamezii sa preseze si sa obtina o victorie categorica – pentru a ramane in fotoliul de lider.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 15
Calcul:
-666 RON
ROI:
-23.8 %
Pariuri:
687 / 8 / 488
Calcul:
-5 651 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
13 / 0 / 15
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1187
687 / 8 / 488
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Vietnam castiga & peste 1.5 goluri