Victoria Azarenka vs Danielle Collins
Incheiat

Victoria Azarenka vs Danielle Collins: pronosticuri Tenis Roma 15/05/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Azarenka vs. Collins

Miercuri seară, 15/05/2024, nu mai devreme de ora 20:00, Victoria Azarenka şi Danielle Collins vor juca în faza sferturilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Roma (Italia, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaPlayer.ro – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 2.77 @ Victoria Azarenka vs. 1.45 @ Danielle Collins!

VICTORIA AZARENKA (#24 WTA)

 Victoria Fiodarauna Azarenka (treizeci şi patru de ani) s-a născut la Minsk (Belarus) şi are reşedinţa la Boca Raton, Florida (Statele Unite), este jucătoare de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,83m şi are-n palmares o semifinală (2009) şi-o finală (2013) pe zgura Masters-ului de la Foro Italico (în ciuda faptului că nu a fost niciodată vreo mare adeptă a jocului pe zgură). Fost număr unu mondial, deţinătoare a unui total de douăzeci şi unu de titluri de nivel WTA Series Tour (la simplu), bielorusa are o vastă experienţă în spate la cel mai înalt nivel şi chiar dacă va împlini curând vârsta de treizeci şi cinci de ani, nu pare a avea gânduri îndreptate spre o eventuală retragere! 

● VICTORII Azarenka vs. Collins: 6-1 6-2 (Acapulco Open, 2019, hard outdoor)

DANIELLE COLLINS (#15 WTA)

 Danielle Rose Collins (treizeci de ani) trece prin cea mai bună perioadă a carierei – chiar dacă a anunţat deja că la finalul acestui sezon se va retrage din activitate – ajungând în premieră la un total de treizeci şi una de victorii în decursul unui an, la simplu, la nivel WTA Series Tour! Legându-ne strict de rezultatele obţinute pe zgură, ajungem la unsprezece victorii şi-o singură înfrângere (la limită, în trei seturi, contra unei alte bieloruse – Aryna Sabalenka). Nu trecuse niciodată de faza optimilor de finală aici, pe zgura roşie a Masters-ului de la Roma, astfel că acest sfert de finală este – în sinea lui – un rezultat bun! 

● VICTORII Collins vs. Azarenka: 6-7 3-0 ret. (San Jose Open, 2018, hard outdoor), 6-1 7-5 (Credit Bank One Invitational, 2020, zgură outdoor)

Victoria Azarenka – Danielle Collins: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

  Mizez pe o partidă (per total) echilibrată şi chiar deschisă oricărui rezultat, în care “over”-ul la game-uri pare a fi cel mai indicat pariu, deoarece ambele combatante au arătat că sunt în creştere de formă – niciuna dintre ele nu este vreo aşa-zisă “zguristă” la bază (deci avantajul suprafeţei de joc pică) – plusul de experienţă la acest nivel este de parea bielorusei, dar forma de moment şi nivelul de încredere ale americancei sunt mai bune! Victoria Azarenka s-a impus din postura de “outsider” în faza optimilor de finală de la Foro Italico în faţa grecoaicei Maria Sakkari (6-4 6-1 / nici un as expediat, o singură dublă greşeală comisă, şi-a cedat serviciul de două ori, realizând în schimb un total impresionant de şase break-uri pe parte de retur), în timp ce Danielle Rose Collins i-a predat o lecţie de tenis româncei Irina-Camelia Begu (6-0 6-3 / doi aşi expediaţi, două duble greşeli comise, nu i-a oferit vreo minge de break adversarei, fructificând patru din cele şapte oportunităţi de break procurate pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.71
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token