Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

VGJ.Storm - OG. Pontul lui Paul

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida de Dota 2 dintre VGJ.Storm si OG, de la The International, la o cota de 1.53.

VGJ.Storm - OG. Pontul lui Paul

Niciodata nu vrei sa pici in lower-bracket la TI, deoarece de acolo mai ai de pierdut un singur meci si ai plecat acasa. Marti seara, de la ora 20:00, avem disputa VGJ.Storm - OG, din upper-bracket, iar toata lumea ii simte pe americani drept favoriti.


VGJ. Storm a avut o evolutie foarte buna in faza grupelor, cu 12 victorii si 4 infrangeri, ocupand astfel prima pozitie in grupa B. De cand Reso a venit la echipa, VGJ.Storm a jucat cu mai multa incredere, deoarece coechipierii au stiu ca au un om cu multa experienta si skill pe care se pot baza in late game. Astfel, presiunea s-a mutat de pe umerii lui YR, iar acesta ne-a aratat ca nu este doar fratele lui SumaiL.

Storm a pierdut o singura serie in grupa, chiar ultima, in fata celor de la VP.


OG a inceput chinuit acest turneu, dar cumva a ajuns sa joace in upper-bracket. Ziua a 3-a a insemnat 5-1 (doua dueluri castigate si unul terminat la egalitate) si acolo s-a facut diferenta. OG a incheiat grupa A pe locul 4, cu 9-7. Revenirea lui Ana a insemnat mult pentru organizatie, deoarece australianul, intr-o zi buna, poate sa faca diferenta. De-asemenea, JerAx, de pe pozitia a 4-a, trebuie mereu urmarit, pentru ca el e "vinovatul" de acele "clutch plays".

JerAx, ana si N0tail au facut parte si din echipa ce anul trecut ocupa locul 7-8, scoasa incredibil de TnC. Doar JerAx si-a pastrat pozitia de atunci.


Echipele nord-americane au convins la acest turneu, toate trei luand startul din upper-bracket. Presiunea de pe scena este evident alta decat in grupe, iar aici poate OG are un usor avantaj. Insa game-play-ul a fost clar de partea celor de la VGJ.Storm. Reso poate sa joace absolut orice, iar acest factor ii ingaduie sa poate inova si pe faza defensiva. Singurul argument pentru cota pe care o are Storm este ca echipa se afla sub penalizare dupa ce a folosit 2 antrenori in faza grupelor. Astfel, nu vor avea acces la niciunul si vor avea mai putin timp in alegerea eroilor. Insa n-ar trebui sa-i incurce foarte rau.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 2
Calcul:
-132 RON
ROI:
-44.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 385
Calcul:
-1 110 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 2
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 385
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
VGJ.Storm castiga