Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Venezia – Perugia: ponturi Serie B

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.45 pentru infruntarea de Serie B dintre Venzeia si Perugia.

Venezia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Venezia este foarte aproape de a evita retrogradarea, fie ea si printr-un meci de baraj. Gazdele se afla pe locul 13 in clasament, cu 47 de puncte. Diferenta fata de zona rosie este de 2 lungimi, iar un punct astazi ar trebui in mare masura sa rezolve calculele. Etapa trecuta, Venezia a avut sansa de a intra oficial in vacanta, insa nu a putut profita. Gazdele de astazi pierdeau pe 27 Iulie pe terenul celor de la Cittadella, cu scorul de 1-0. In ofensiva, echipa sta foarte rau, avand una din cele mai modeste ofensive. Doar 34 de goluri a inscris Venezia in 37 de etape, o medie de sub un gol pe meci.

Perugia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Situatia la Perugia este mult mai complicata in acest moment. Echipa este pe locul 15 al clasamentului si se afla deasupra locurilor de baraj doar datorita meciurilor directe. Acestia sunt la egalitate de puncte cu Pescara si la 2 lungimi peste Cosenza. Echipa insa poate sta linistita in ceea ce priveste retrogradarea directa, deoarece distanta fata de ultimele 3 locuri este de 4 puncte. Etapa trecuta, “rosii” au pierdut la limita pe teren propriu cu Trapani, scor 1-2. Perugia a reusit sa se impuna la ultima deplasare pe terenul celor de la Venezia, scor 3-2.

Venezia vs Perugia: Cote la pariuri şi pronostic

Venezia e foarte posibil sa inceapa duelul cu atentie si sa nu se avante in ofensiva. Daca ne uitam putin peste clasamentul din Serie B, Perugia ar avea nevoie mai mare de puncte. Vom miza in aceste conditii pe un gol marcat de oaspeti, la o cota de 1.45.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.45
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
20 / 0 / 17
Calcul:
-489 RON
ROI:
-13.2 %
Pariuri:
400 / 6 / 299
Calcul:
-5 851 RON
ROI:
-8.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 38
20 / 0 / 17
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 708
400 / 6 / 299
Calcul
ROI: -8.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Perugia marcheaza
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept