Venezia - Perugia. Pontul lui Nica

Tipsterul Legalbet Nica ne prezintă cum stau lucrurile la această confruntare din play-off-ul Seriei B italiene și ne propune un pariu cu o cotă de 1,88.

Venezia și Perugia se vor afla față în față duminică, 3 iunie, de la ora 21.30, într-un meci de baraj jucat într-o singură manșă pentru accederea în semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A.


Miza este imensă pentru fiecare dintre echipe. După ce au muncit un sezon întreg ca să se claseze pe locuri de play-off, cele două formații se văd nevoite să joace după sistemul morții subite, într-un singur tur, pentru a merge mai departe.


Venezia, mai bine clasată la finele sezonului regulat, pe poziția a 5-a, va avea privilegiul să joace pe teren propriu. Lotul Veneziei nu este unul grozav, dar entuziasmul pe care l-a insuflat jucătorilor antrenorul Filippo Inzaghi a contat mult. Această formație a reușit să acumuleze 67 de puncte și nu a marcat nici multe, dar nici puține goluri (56). Cert este că Venezia lui Inzaghi nu ține cont de terenul pe care joacă, deoarece a înscris la fel de mult acasă (28) ca în deplasare (28).


Perugia, antrenată de un fost coechipier al lui Inzaghi, este vorba de Alessandro Nesta, a terminat sezonul regulat pe locul al 8-lea, cu 60 de puncte. 


Privind spre golaverajul echipei Perugia (67-58), putem concluziona că această formație are un atac de Serie A și o apărare de....Serie C. Doar lidera Empoli a înscris mai multe goluri decât Perugia, dar în același timp echipa aflată pe locul 20 a primit mai puține goluri (52).


Faptul că Perugia marchează și primește goluri cu o ușurință fantastică este dovedit și de rezultatele din ultimele 5 meciuri ale sale din campionat: 2-2 cu Ascoli, 1-1 cu Salernitana, 1-3 cu Bari, 1-1 cu Novara și 1-2 cu Empoli.


Și nimeni nu a uitat acel Udinese - Perugia 8-3 din actuala ediție a Cupei Italiei.


În ultimul meci jucat între Perugia și Venezia a fost 1-1, în data de 14 aprilie, pe terenul primei formații. Cred că și de data aceasta ambele echipe vor reuși să marcheze, iar partida nu va fi nicidecum una supertacticizată și fără reușite în atac.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.88
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe înscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide