Velez Sarsfield — Platense
Incheiat

Velez Sarsfield — Platense: pontul zilei 13.06.2022

Acțiune

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune sa pariem pe victoria gazdelor la o cota de 1,67 in partida dintre Velez Sarsfield si Platense din etapa a 2-a a campionatului din Argentina.

Velez: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Echipa gazda a inceput noul sezon cu o remiza, scor 1-1, in deplasare la Patronato, insa la mijocul acestei saptamani a jucat pe teren propriu in Cupa Argentinei impotriva celor de la Rivadavia pe care i-a invins cu 1-0, gol marcat de Osorio in minutul 84. Velez Sarsfield joaca in general foarte bine pe teren propriu, avand in acest moment trei victorii consecutive. Pentru aceasta etapa antrenorul Medina Alexandre are tot lotul la dispozitie. 

Velez: Hoyos – Guidara, Fernandez, Gomez, Ortega – Perrone – Orellano, Garayalde, Florentin, Janson - Pratto

Platense: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

In prima etapa din noul sezon Platense s-a impus pe teren propriu cu 2-1 in fata celor de la Godoy Cruz. A fost insa o partida echilibrata, iar ambele goluri ale celor de la Platense au fost marcate din penalty, ultimul abia in minutul 84. Problemele oaspetilor de azi sunt in deplasare unde au 12 partide la rand fara victorie, ultimul succes fiind obtinut in 16 octombrie 2021 la Racing. Pentru partida din etapa a 2-a, de la Platense absenteaza atacantul Federico Gonzalez accidentat, iar un alt atacant Nicolas Delgadillo este incert. 

Platense: Ledesma – Morgantini, Diaz, Suso, Infante – Villalba – Schor, Canteros, Gomez, Sabella - Bergessio

Velez Sarsfield v Platense: ponturi pariuri

Tinand cont de rezultatele foarte slabe ale celor de la Platense in deplasare, dar si de faptul ca echipa gazda pierde foarte rar pe teren propriu ma astept ca victoria in aceasta partida sa le revina celor de la Velez Sarsfield.

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Ponturi
Velez Sarsfield
Cf
Cote
1.67
Ponturi pentru Fotbal
Va fi acest pariu castigator?
Velez Sarsfield
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token