Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Vancouver Whitecaps - Montreal Impact. Pontul lui IulianGGMU

0

Expertul LEgalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Vancouver Whitecaps si Montreal Impact, la o cota de 1.68

“BC Place” este pentru o zi capitala fotbalului canadian, de la ora 05:00 urmeaza sa avem mansa retur din semifinalele Championship, competitie unde Vancouver Whitecaps va incerca sa recuperez handicapul de un gol pe care il are fata de Montreal Impact.


Intrata intr-un con de umbra de ceva timp, Vancouver Whitecaps are probleme mari in ceea ce priveste rezultatele, reusind o singura victorie in ultimele sase etape, ceea ce o aduce pe locul 9 in Conferinta de Vest a Major League Soccer-ului, cu 26 de puncte. Championship este o competitie diferite, reprezinta campionatul Canadei, dar si aici are probleme destul de mari, deoarece a pierdut turul semifinalei cu 0-1, meci in care a trimis un singur sut pe spatiul portii adversarilor. Castigatoare in 2015 a campionatului Canadei, este echipa cu cele mai multe finale pierdute, de sase ori a reusit sa termine pe locul al doilea, cel mai recent ultim act jucat dateaza din 2016.

Echipa probabila: Stefan Marinovic — Jake Nerwinski, Aly Ghazal, Aaron Maund, Brett Levis — Cristian Techera, Russell Teibert, David Norman, Brek Shea — Anthony Blondell, Nicolas Mezquid


Montreal Impact este a doua cea mai medaliata echipa din istoria fotbalului canadian, reusind sa obtina trei titluri de campioana si in alte doua meciuri a disputat finala. Anul trecut a jucat finala contra lui Toronto FC, insa, s-a dovedit mai slaba si a terminat pentru a doua oara de la infiintarea Championship. Alejandro Silva a fost omul care a inscris singurul gol al meciului din tur, reusita care isi duce echipa la 90 de minute de a sasea finala. Remi Garde a raspuns bine si in Major League Soccer, reusind sa gaseasca formula potrivita pentru a ajunge la sase victorii in ultimele opt etape. Probleme din ultimele doua luni au aparut exclusiv pe teren strain, cele doua infrangeri suferite in acest interval au venit pe terenul unor formatii care vizeaza primul loc in cele doua Conferinte.

Echipa probabila: Clement Diop — Michael Petrasso, Victor Cabrera, Rudy Camacho, Daniel Lovitz — Ken Krolicki, Samuel Piette, Saphir Taider — Alejandro Silva, Anthony Jackson-Hamel, Jeisson Vargas


Whitecaps are prima sansa la casele de pariuri, asta si pentru ca in America de Nord importanta terenului propriu este, poate, cel mai important element si asta din cauza distantelor mari dintre orase, iar pe cele doua formatii le despart aproximativ 3 600 de km. Ambele echipe au meciuri dificile in etapa urmatoare din MLS, dar spre norocul celor doi tehnicieni, vor utiliza formule de avarie, cativa jucatori folositi titulari de regula vor face parte din cele doua garnituri, acesta fiind si motivul pentru care calitatea jocului cred ca va avea de suferit

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.68
Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
83 / 0 / 46
Calcul:
-211 RON
ROI:
-1.6 %
Pariuri:
1259 / 7 / 773
Calcul:
-5 278 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 129
83 / 0 / 46
Calcul:
ROI: -0.0 %
Pariuri: 2052
1259 / 7 / 773
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 1.25 goluri in prima repriza