Van De Zandschulp — Hubert Hurkacz: pronosticuri Tenis French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zandschulp vs. Hurkacz.

Duminica, 30/05/2021, nu mai devreme de ora 17:00, Botic Van De Zandschulp si Hubert Hurkacz vor juca in runda inaugurala a turneului ATP de la French Open (Franta, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.35 @ Botic Van De Zandschulp vs. 1.62 @ Hubert Hurkacz!

VAN DE ZANDSCHULP (#154 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor! Si-a facut debutul pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam in sezonul regulat pe asfaltul de la Australian Open, iar acum a repetat performanta si pe zgura de la Roland Garros dupa trei meciuri in faza calificarilor impotriva lui Leonardo Mayer (2-6 7-6 6-3), Manuel Guinard (6-3 6-2) si-n fine ucraineanul Ilya Marchenko (6-1 6-2).

  • VICTORII Zandschulp vs. Hurkacz: nu au jucat

HUBERT HURKACZ (#20 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta la Wroclaw (Polonia), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si beneficiaza de suportul antrenorului Craig Boynton! N-a trecut de runda inaugurala de la Roland Garros in precedentele doua sezoane, iar premisele nu sunt chiar ok pentru polonez nici acum deoarece a adunat doar o victorie si trei infrangeri pe zgura in acest an, in ultima fiind chiar nevoit sa se retraga accidentat de la Masters-ul de la Roma.

  • VICTORII Hurkacz vs. Zandschulp: nu au jucat

Van De Zandschulp – Hubert Hurkacz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida per total echilibrata, in ciuda diferentei mare de locuri in clasament, pentru simplul fapt ca olandezul a evoluat excelent in faza calificarilor, s-a adaptat deja la conditiile de joc de la French Open si vine din spate cu un important “boost” de moral in urma victoriilor amintite mai sus! De cealalta parte, polonezul n-a fost niciodata un “zgurist” la baza, prefera suprafetele rapide acolo unde-si poate impune alonja printr-un prim serviciu percutant si greu de returnat si lovituri puternice de pe forehand. Botic Van de Zandschulp este de asemenea un tenismen inalt, cu un serviciu bun, ofera putine oportunitati de break adversarilor si per total se simte mai bine decat Hubert Hurkacz pe zgura; olandezul a impresionat in sezonul regulat si printr-o agresivitate excesiva si deseori pozitiva pe parte de retur, reusind sa ajunga chiar pana-n faza sferturilor de finala ale turnelui ATP World Tour de la Great Ocean Road Open cu victorie la americanul Reilly Opelka si set “furat” rusului Karen Khachanov.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 1 / 10
Calcul:
+194 RON
ROI:
6.7 %
Pariuri:
298 / 21 / 222
Calcul:
-1 226 RON
ROI:
-2.3 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 29
18 / 1 / 10
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 541
298 / 21 / 222
Calcul
ROI: -2.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 3,5 seturi în meci
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde