Valur - Rosenborg. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.53 pentru meciul dintre Valur si Rosenborg, din cadrul preliminariilor Champions League.

Valur - Rosenborg. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, incepand cu ora 23:00, pe "Hlídarendi" se va juca meciul dintre Valur si Rosenborg, in care ma astept ca victoria sa fie obtinuta de catre echipa oaspete.


Valur, desi este echipa gazda si are de partea sa avantajul terenului propriu, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu mira pe nimeni, urmand totusi sa infrunte o adversara mai puternica. Islandezii au participat de multe ori in preliminariile competitiilor europene, insa niciodata nu au reusit sa treaca mai departe de turul secund. Echipa antrenata de Ólafur Jóhannesson se afla in plin campionat, acolo unde, dupa 12 etape, ocupa locul secund in clasament, fiind la egalitate de puncte cu prima clasata, Stjarnan. Valur trece printr-o forma destul de buna, avand in vedere faptul ca in ultimele noua partide a reusit sapte victorii si o remiza, pierzand doar o singura data.


Rosenborg de partea cealalta, este vazuta ca favorita de casele de pariuri, asa cum era si normal, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, avand resursele necesare pentru a se impune, chiar daca evolueaza in deplasare. Norvegienii au experienta europeana, jucand de mai multe ori in grupele competitiilor continentale, ultima data in sezonul precedent, cand au terminat pe locul al treilea intr-o grupa cu Zenit, Real Sociedad si Vardar. Ca si adversara sa, trupa lui Kåre Ingebrigtsen este angrenata in campionatul intern, acolo unde nu se descurca rau, ocupand treapta a doua a clasamentului, fiind la doua puncte de liderul Brann.


Rosenborg este fara indoiala o echipa mai buna, astfel ca ma astept ca in aceasta seara sa isi arate adevarata valoare si sa obtina victoria, chiar daca joaca in deplasare.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rosenborg castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide