Valur — Bodo/Glimt: predictii fotbal Europa Conference League

Interesant sa vedem la treaba reprezentantele Islandei si Norvegiei in cupele europene. La o prima impresie pare sa fie un duel spectaculos, unde golurile nu trebuie sa lipseasca.

Meci interesant in prima mansa din turul al doilea al Europa Conference League. Valur si Bodo/Glimt se intalnesc la Reykjavik, pe Hildarendi.

Valur: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In ultimii ani fotbalul a devenit ceva mai dezvoltat in Islanda, insa la nivel de echipe de club rezultatele inca se lasa asteptate. Are foarte multe sezoane in care a jucat in cupele europene, ceea ce a facut si in aceasta editie. A inceput aventura europeana in turul I preliminar al Ligii Campionilor, unde a sfarsit invinsa cu 5-2 la general de Dinamo Zagreb. A pierdut ambele manse, 0-2 in meciul de pe terenul propriu, cat si 2-3 in deplasare. Pe langa acele doua infrangeri, Valur a mai pierdut un meci, in weekend-ul trecut, 1-2, in deplasare, pe terenul lui Akranes. Jocul s-a disputat pe teren strain, in Pepsideild, deoarece campionatul este in plina desfasurare.

Bodo/Glimt: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Norvegienii de la Bodo/Glimt nu trec prin cele mai fericire momente si astfel, au ajuns la cinci jocuri consecutive fara succes. Trei dintre meciuri au fost infrangeri, iar in alte doua intalniri au incheiat 2-2, cu Viking si Sarpsborg. Aventura a inceput in Liga Campionilor, unde Bodo/Glimt a avut de infruntat Legia Varsovia. Meciurile au fost ambele pierdute, 2-3 pe terenul propriu si 0-2 in deplasare. Are patru meciuri consecutive in care adversarii au inscris cel putin doua goluri, atat in cupele europene, cat si in Eliteserien.

Valur – Bodo/Glimt: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Este pentru prima oara cand cele doua echipe vor sta fata in fata, insa avand in vedere ca sunt formatii in plin campionat, trebuie sa fie la cel mai inalt nivel. Este doar unul dintre motivele pentru care dau credit unul joc spectaculos, unde ambele sa-si lase amprenta si in dreptul lor, pe tabela sa fie modificat scorul.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
62 / 1 / 34
Calcul:
+524 RON
ROI:
5.4 %
Pariuri:
2137 / 38 / 1350
Calcul:
-13 434 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 97
62 / 1 / 34
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 3525
2137 / 38 / 1350
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde