Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Valencia – Betis: Mestalla, tărâm interzis pentru formaţia lui Pellegrini

Expertul Legalbet, Cristian Mihala, vă oferă predicția sa pentru partida Valencia - Betis, din etapa a 5-a a La Liga.

Un meci care la mijlocul sezonului trecut s-ar fi anunţat mult mai dezechilibrat, prin prisma pedigreeului combatantelor, e văzut acum de bookmakeri drept o partidă de care pe care. Asta şi ca urmare a faptului că Betis s-a întărit la toate capitolele (bancă tehnică, lot de jucători), în timp ce "liliecii" au bătut pasul pe loc. Totuşi, toate indiciile ne trimit către o concluzie: Valencia nu ar trebui să piardă sâmbătă seară, pe teren propriu, cu Betis.

Valencia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Valencia a început bine sezonul, cu o victorie împotriva lui Levante, dar jocul formaţiei lui Javi Garcia a lăsat de dorit ulterior. "Liliecii" au pierdut la Celta Vigo şi au făcut doar egal, pe Mestalla, cu modesta Huesca. La mijlocul acestei săptămâni, a venit revirimentul, o victorie la Real Sociedad, scor 1-0. Totuşi, jocul Valenciei nu a impresionat nici în acest meci, bascii având toate motivele să se declare nemulţumiţi de rezultatul final, judecând după cât de clar au dominat în unele momente.

Chiar şi aşa, Valencia e o formaţie cu potenţial, chiar dacă nu s-au făcut investiţii masive nici în această perioadă de mercato. Formaţia e destul de solidă defensiv, iar Maxi Gomez, golgheterul de sezonul trecut, a început excelent şi această stagiune, trecându-şi în cont deja 3 reuşite. 

Champions League nu va fi un obiectiv pentru "lilieci" nici în acest sezon, dar există toate premisele să prindă un loc de Europa League.

•             Absenți la gazde în Valencia - Betis: Mangala, Gabriel, Cheryshev, Soler

Betis: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Betis vine pe Mestalla după înfrângeri cu Real Madrid şi Getafe, care au anulat în oarecare măsură startul lansat (două victorii în primele două meciuri). 

În special în partida de la mijlocul săptămânii, de pe Coliseum Alfonso Perez, din Getafe, Betis a arătat că suferă enorm în defensivă. Băieţii lui Pellegrini reuşesc să facă un joc de posesie şi se anunţă a fi una din surprizele plăcute din actualul sezon, dar momentan tehnicianului chilian îi lipsesc prea mulţi jucători pentru a putea să îşi pună în practică ideile aşa cum şi-ar dori.

•             Absenți la oaspeți în Valencia - Betis: Camarasa, Guerrero, Mandi, Martin, Montoya

Valencia - Betis: Cote la pariuri și pronostic 

În ultimii 25 de ani, Valencia a pierdut o singură dată pe teren propriu, contra lui Betis. În alte 5 rânduri s-au consemnat egaluri între cele două formații, în restul disputelor "liliecii" impunându-se.

E adevărat, raportul de forţe s-a schimbat mult în prezent, venirea lui Pellegrini la Betis fiind văzută ca o garanţie că formaţia va lupta foarte curând pentru un loc de Europa. Există argumente în acest sens şi trupa din Sevilla poate fi una dintre marile revelaţii, dar accidentările o fac să aibă, din punctul nostru de vedere, şanse mici să se impună pe Mestalla, sâmbătă.

Valencia e neînvinsă în 21 din ultimele 22 de partide jucate acasă, în timp ce Betis a reuşit un singur succes în La Liga, în ultimele 14 deplasări. În ultimele 19 meciuri directe de pe Mestalla, Betis a câştigat o singură dată şi credem că tradiţia se va respecta şi de această dată.

Predicție: Valencia - Betis 1X, la o cotă de 1,5, la Betano.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri legale din România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 13
5 / 0 / 6
Calcul
ROI: -23.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X