Utrecht v Vitesse. Pontul lui Gavan

Tipsterul Legalbet Gavan ne recomanda un pariu cu o cota de 1,57 la partida din Eredivisie dintre Utrecht si Vitesse.

In aceasta seara are loc returul finalei play-off-ului pentru ultimul loc de Europa League intre Utrecht si Vitesse. In partida tur disputata in urma cu patru zile am avut parte de spectacol, iar Vitesse s-a impus pe teren propriu cu 3-2. Chiar daca a castigat nu as putea spune ca e mare favorita la castigarea acestui play-off deoarece a primit doua goluri, iar daca va pierde azi atunci va trebui sa marcheze la randul sau minim doua goluri. Sa nu uitam ca in sezonul regulat, Vitesse a pierdut cu 5-1 in deplasarea de la Utrecht, meci disputat in luna martie a acestui an. In general meciurile dintre cele doua au avut parte de multe goluri, iar extrem de rar s-a intamplat ca vreuna dintre ele sa nu inscrie. Mai exact in ultimele zece meciuri directe doar o data una dintre ele nu a marcat.  


Campionatul Olandei este oricum unul spectaculos si cu multe goluri, insa Utrecht si Vitesse se numara printre echipele capabile de spectacol. Pe langa meciul din turul acestei finale play-off, cele doua au oferit spectacol si in meciurile din semifinalele play-off-ului. Acolo Utrecht a pierdut cu 4-3 in deplasare la Heerenveen, dar apoi a castigat acasa cu 2-1, in timp ce Vitesse a castigat ambele meciuri cu Den Haag:  5-2 in deplasare si 2-1 acasa. In sezonul regulat ambele echipe au avut o medie foarte buna de goluri marcate in cele 34 de etape: 58 Utrecht, iar 63 Vitesse.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
136 / 7 / 96
Calcul:
-1 251 RON
ROI:
+1.0 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

De la inceput
Pariuri: 239
136 / 7 / 96
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide