Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Utrecht - Heracles: Predictii fotbal Eredivisie

Meciul pleaca de la 2-0 pentru Utrecht, cu atat s-a incheiat partida de acum cateva zile, din tur.

Sezonul regulat in Olanda s-a incheiat cu o saptamana in urma, dar Utrecht si Heracles se intalnesc in semifinalele play-off-ului pentru participarea in Europa League. Este meciul al doilea, programat sa aiba fluierul de start de la 19:30, dupa ce in tur a fost 2-0 pentru Utrecht.

Utrecht: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Una dintre abonatele la play-off-ul pentru participarea in Europa League, Utrecht lupta si acum pentru un loc in finala. Sezonul regulat l-a incheiat pe locul 6, cu 53 de puncte, cu cinci mai multe decat Heracles, rivala ei din acest duel. Diferenta dintre ele s-a vazut si in primul meci, Simon Gustafson si Cyriel Dessers au inscris cele doua goluri care au facut diferenta. A fost un meci oarecum nendrept, pentru ca Utrecht a fost usor dominata, insa a rezistat bine, respingand toate atacurile purtate de formatia din Almelo. Suedezul Simon Gustafson a fost cel mai bun marcator al echipei si in sezonul regulat, cu opt goluri si sase pase decisive.

  • Echipa probabila: Jensen – Klaiber, Janssen, Bergstrom, Maarel – Gustafson, Overeem, Bazoer – Streek – Kerk, Dessers
  • Accidentati: Simon Makienok, Leon Guwara, Urby Emanuelson

Heracles: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Heracles a incheiat in genunchi sezonul regulat, cu patru infrangeri in ultimele cinci etape. A continuat sa joace in acelasi ritm si in mansa tur a semifinalelor acestui play-off, unde a cedat cu 0-2. Ocazii bune de gol au existat, dar tripleta dos Santos – Dalmau – Duwas nu au reusit sa profite de ocaziile pe care le-au avut.  A fost a cincea infrangere din ultimele sase jocuri, in toate aceste meciuri a luat cel putin un gol. Mai mult, in meciurile pierdute defensive a gresit repetat, drept pentru care toate aceste infrangeri au venit cu cel putin doua goluri incasate. Adrian Dalmau, atacantul iberic in varsta de 25 de ani a fost al treilea cel mai bun marcator din sezonul regulat, cu 19 goluri.

  • Echipa probabila: Blaswich – Breukers, Buijs, Knoester, Czyborra – Merkel, Osman – Kuwas, Drost, Santos – Dalmau
  • Accidentati: Maximilian Rossmann, Sebastian Jakubiak, Robin Propper

Utrecht - Heracles: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Doua dintre cele mai bune atacuri din sezonul regulat al Eredivisie se vor infrunta din nou, dar de data aceasta intr-un meci decisiv. Utrecht are prima sansa si de aceasta data, dar diferenta este ca pleaca cu avantajul luat in urma meciului din tur. In alta ordine de idei, Heracles trebuie sa vina si sa joace totul pe cartea si asa cum s-a intamplat in sezonul regulat, sa vedem din nou cel putin trei reusite. Totusi, Utrecht este echipa care s-a impus in toate cele trei intalniri, 3-1, 5-1 si 2-0.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 0 / 44
Calcul:
-797 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
1507 / 28 / 923
Calcul:
-6 502 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
64 / 0 / 44
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2463
1507 / 28 / 923
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri