Utah Jazz — Los Angeles Clippers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Utah Jazz - Los Angeles Clippers, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Vivint Smart Home Arena”, avem meciul 1 din seria Utah Jazz - LA Clippers, din play-off-ul NBA.

Utah Jazz - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Utah Jazz n-a avut mari emotii in seria cu Memphis Grizzlies. Dupa ce-au pierdut prima partida, au intrat la foc automat aruncarile de la 3p, iar Jazz au marcat cel putin 120 de puncte in urmatoarele patru meciuri. In ultima disputa, Utah s-a impus cu 126-110. Mitchell a pus 30 de puncte, 10 pase si 6 recuperari, in timp ce Gobert a contribuit cu 23 de puncte, 15 recuperari si 2 pase. Din pacate, Conley a suferit o usoara accidentare. Mike a trecut putin prin antrenamentul de ieri, dar e dat ca incert.

Los Angeles Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LA Clippers au tremurat serios ca sa treaca de Dallas Mavericks. Poate daca Doncic avea parte de putin ajutor (slovenul a pus 46 de puncte, 14 pase in meciul 7), alta ar fi fost soarta seriei. In victoria din meciul 7, 126-111, Leonard a bifat 28 de puncte, 10 recuperari si 9 pase, pentru ca George sa ajute cu 22 de puncte, 10 pase si 6 recuperari. Morris a fost surpriza placuta din meciul decisiv, cu 7/9 de la 3p.

Utah Jazz - LA Clippers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

L-am vazut pe Mitchell manevrand mai mult mingea in lipsa lui Conley, iar acest lucru se va repeta daca Mike va lipsi. Se anunta o serie lunga, deci nu cred ca PG-ul celor de la Utah va fi fortat din primul meci. Donovan vine dupa un double-double, performanta pe care nu o reuseste prea des. Au fost cel putin 17 cosuri de 3p reusite de Jazz in ultimele patru dispute cu Memphis in seria precedenta. In sezonul regulat, Utah a castigat doua dintre cele trei dispute directe cu Clippers, fara sa fie senzatie de la 3p. Insa trupa gazda mi se pare prea hot de la distanta ca sa nu merg pe acest pronostic.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 27
Calcul:
+615 RON
ROI:
9.3 %
Pariuri:
864 / 31 / 654
Calcul:
-1 875 RON
ROI:
-1.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
39 / 0 / 27
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1549
864 / 31 / 654
Calcul
ROI: -1.2 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Utah Jazz peste 15,5 cosuri de 3p Mitchell double-double
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde