Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Utah Jazz - Houston Rockets. Pronosticuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Utah Jazz si Houston Rockets, din NBA, cu doua pronosticuri, la cote de 1.57 si 1.75.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Marti dimineata, 23 aprilie 2019, de la ora 05:30, in "Vivint Smart Home Arena", din Salt Lake City, avem meciul 4 in confruntarea dintre Utah Jazz si Houston Rockets. Presiunea este pe gazde deoarece un esec i-ar elimina din competitie.

Utah - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Jazz a pierdut si meciul 3, insa de data aceasta a si contat in confruntare, 101-104. Mitchell a avut sansa unui cos de 3p cu 10 secunde ramase, dar a ratat. Donovan a incheiat partida cu 34 de puncte, 6 recuperari si 5 pase. Favors a contribuit cu 13 puncte si 4 recuperari desi a jucat doar 15 minute, in timp ce Rubio a avut 10 puncte, 6 pase si 4 recuperari. Gobert, cu 10 puncte si 8 recuperari, a fost aproape inexistent pe faza ofensiva. 

Houston - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rockets au avut noroc cu victoria din partida cu numarul 3. Asta pentru ca Harden n-a fost deloc un monument de eficienta - "barbaosul" a terminat meciul cu 22 de puncte, 10 pase si 4 recuperari, dar cu 3/20 din actiune. Paul a avut o seara buna, 18 puncte, 4 pase si 4 recuperari, iar PJ Tucker a bifat 12 puncte, 10 recuperari si 3 pase. A fost acolo unde a contat, la momentul potrivit. Capela a inregistrat un "double-double", 11 puncte si 14 recuperari.

Utah Jazz - Houston Rockets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Jazz au fost dati disparuti in aceasta serie. N-aveam pretentii sa treaca mai departe, dar nici sa fie aproape de-o eliminare cu 4-0. Ce a mers in sezonul regulat nu mai functioneaza si-n play-off. Mitchell a fost activ in meciul 3, asa cum ar fi trebuit sa fie de la inceput, dar n-a putut de unul singur. Totusi, o aruncare potrivita si Jazz puteau sa "fure" partida. In fata eliminarii, nu va fi de mirare daca gazdelor le vor tremura mainile. Iar cum Rubio o conduce des, urmatorul pariu este logic. Instinctual, dar cu argumente solide. In partida precedenta, ibericul a avut 5 turnoveruri. Mitchell s-ar putea afla in aceeasi situatie, asta pentru ca Rockets au cativa aparatori buni la ce propune Donovan. Mitchell a avut cel putin 3 mingi pierdute in toate cele 3 partide de pana acum.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 0
Calcul:
+58 RON
ROI:
58.0 %
Pariuri:
505 / 14 / 394
Calcul:
-1 016 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 1
1 / 0 / 0
Calcul:
ROI: +0.6 %
Pariuri: 913
505 / 14 / 394
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Mitchell peste 2,5 mingi pierdute Rubio peste 2,5 mingi pierdute
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept