Utah Jazz – Denver Nuggets: pont turul 1 al play- off-ului NBA

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din NBA, la o cotă de 1,50.

Meciul Utah Jazz - Denver Nuggets este programat în dimineața zilei de luni, 31 august, la ora 03:30, în Walt Disney Resort din Orlando, în primul tur al play-off-ului Conferinței de Vest. Jazz conduce seria cu 3-2.

Jazz: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Utah a avut șansa să închidă seria în meciul 5, dar o evoluție mai modestă a pieselor de bază a făcut ca Denver să profite și să câștige cu scorul de 117-107, prelungind astfel suspansul. Totuși, de la Donovan Mitchell care marca 51 de puncte în meciul 4, la același Mitchell care înscria “doar” 30 de puncte în meciul 5 este o diferență ce n-a putut fi surmontată nici de double-double pe care Rudy Gobert l-a făcut (11 puncte și 12 recuperări).

Cele câteva zile libere pe care echipele le-au avut din cauza protestelor izbucnite din cauza altor probleme de ordin rasial i-au folosit antrenorului Quin Snyder să reașeze strategia prin care a reușit trei victorii consecutive în fața lui Denver (124-105, 124-87 și 129-127), iar în meciul 5 să conducă până în ultimul sfert. 

Donovan Mitchell rămâne principala amenințare pentru defensiva lui Nuggets, având 188 de puncte marcate în cele cinci dispute, adică o medie de 37,7 puncte. Francezul Rudy Gobert, australianul Joe Ingles și americanii Royce O’Neale și Mike Conley completează “cinci-ul” cu care Utah speră să intre în semifinalele Conferinței de Vest încă de luni dimineața.

Nuggets: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Statisticile nu îi dau foarte multe speranțe lui Denver să egaleze la 3 și să trimită seria într-un meci decisiv. Echipa pregătită de Michael Malone are un scor de 6-13 victorii/înfrângeri în primul tur din ultimele play-off-uri disputate și un scor de 2-6 după ce a repurtat o victorie, așa cum s-a întâmplat în meciul cu numărul 5 al seriei din acest an cu Utah.

Canadianul Jamal Murray a ținut speranțele vii ale colegilor săi, cu aproape 100 de puncte marcate în ultimele două meciuri, și tot de la el se așteaptă imposibilul în meciul de luni. Un imposibil s-a produs deja în meciul 5, când Denver era condusă la 15 puncte diferență, apoi la 4 în ultimul sfert. Murray a primit un important ajutor de la sârbul Nikola Jokic, cu 31 de puncte și un record personal de 7 aruncări de 3 puncte reușite. De asemenea, PJ Dozier, folosit destul de puțin în bula din Orlando, a făcut un meci foarte bun în victoria care îi ține încă în joc pe cei de la Nuggets.   

Utah – Denver: Cote la pariuri şi pronostic

Utah Jazz a fost echipa mai bună în acest play-off și specialiștii se așteaptă ca acest lucru să se confirme cu o a patra victorie în meciul 6. În seria cu Denver, mormonii au înscris foarte mult, de patru ori peste 120 de puncte și doar o singură dată 107, în ultimul meci. Cu un Mitchell în formă foarte bună, Utah nu are cum să nu înscrie mai mult de 107 puncte în acest joc ce poate fi decisiv pentru calificare. Cota la Betano pentru Utah marchează Peste 107,5 puncte este 1,50.

 

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
30 / 1 / 40
Calcul:
-1 025 RON
ROI:
-14.4 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri: 71
30 / 1 / 40
Calcul
ROI: -14.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Utah marchează Peste 107,5 puncte (timp regulamentar)