Union Berlin – Bayer Leverkusen: pont pentru un meci din Bundesliga

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Bundesliga, la cota de 1.40.

Meciul Union Berlin – Bayer Leverkusen este programat vineri, 15 ianuarie, la ora 21.30, pe stadionul An der Alten Forsterei din Berlin.

Union Berlin - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Union este marea surpriză a acestui sezon din Bundesliga. Echipa din Berlin a obținut rezultate foarte bune, mai ales pe teren propriu. În ultimele 4 meciuri jucate pe stadionul An der Alten Forsterei, Bayern a făcut egal, 1-1, Borussia Dortmund a pierdut, 1-2, iar Wolfsburg a făcut egal, 2-2. Union Berlin nu i-a avut în ultimele meciuri pe atacanții Max Kruse, Ujah, Pohjanpalo, dar l-a descoperit pe Taiwo Awoniyi. Nigerianul de 23 de ani a marcat 5 goluri în ultimele 8 partide. Formația adusă din liga a doua de elvețianul Fischer surprinde prin faptul că este pe locul 5 în Bundesliga, dar mai ales prin faptul că a marcat la fel de mult ca Borussia Dortmund în primele 15 etape. 

Bayer Leverkusen - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bayer a crescut în ultimul an! Echipa din Leverkusen este pe locul 3 în Bundesliga, dar debutul lui 2021 nu este grozav. Un singur punct din primele două etape ale anului, după 1-2 la Frankfurt și 1-1 acasă cu Werder Bremen. Bayer a răspuns printr-o revanșă în fața lui Eintracht, 4-1 în Cupă. Formația antrenată de Peter Bosz a luat gol în 5 din ultimele 6 partide jucate în toate competițiile. Nu mai puțin de 7 fotbaliști importanți lipsesc din cauza accidentărilor. Aranguiz, Arias, Bellarabi, Palacios, Paulinho, Bender și Weiser nu vor face deplasarea în estul Berlinului. 

Union Berlin – Bayer Leverkusen Cote la pariuri si ponturi pariuri

Union Berlin a marcat în ultimele 23 de meciuri oficiale și pe teren propriu a fost o forță în ultimul an! Bayer Leverkusen a luat gol în toate meciurile din acest debut de an. De aceea, am ales să recomand pontul: marchează Union Berlin. Betano oferă o cotă de 1.40 pentru această alegere.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 12
Calcul:
-881 RON
ROI:
-51.8 %
Pariuri:
47 / 2 / 50
Calcul:
-1 358 RON
ROI:
-13.7 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
5 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.5 %
Pariuri: 100
47 / 2 / 50
Calcul
ROI: -13.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Union Berlin marchează
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide