Ugo Humbert — Marco Cecchinato: pronosticuri Tenis ATP Estoril

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Humbert vs. Cecchinato.

Miercuri, 28/03/2021, nu mai devreme de ora 16:30, Ugo Humbert si Marco Cecchinato vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP de la Estoril (Portugalia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.25 @ Ugo Humbert vs. 1.65 @ Marco Cecchinato!

UGO HUMBERT (#31 ATP)

Are doar douazeci si doi de ani, iar sezonul precedent a fost cel mai bun din cariera francezului, acesta reusind sa-si treaca in palmares primele doua titluri de nivel ATP World Tour (Auckland, Antwerp), care l-au ajutat sa ajunga pana pe a 29-a pozitie in ierarhia mondiala masculina de simplu! N-a mai fost prezent in trecut pe zgura de la ATP Estoril, n-are puncte de aparat si nici mari pretentii zic eu, luand in calcul evolutia dezamagitoare pe care a avut-o in urma cu doua saptamani pe zgura de la Masters-ul de la Monte Carlo, acolo unde a pierdut clar duelul cu australianul John Millman (3-6 3-6) din primul tur.

  • VICTORII Humbert vs. Cecchinato: 6-1 6-4 (Auckland, 2020, hard outdoor)

MARCO CECCHINATO (#94 ATP)

Ceva mai experimentat la cei douazeci si opt de ani pe care-i are, s-a nascut si are resedinta la Palermo (Italia), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Massimo Sartori! Are in palmares trei titluri de nivel ATP World Tour, toate obtinute pe zgura, suprafata lui preferata (Budapesta, Umag, Buenos Aires). L-a invins cat se poate de clar in runda inaugurala de la ATP Estoril pe sud-africanul Lloyd George Harris (6-3 6-4).

  • VICTORII Cecchinato vs. Humbert: nici o victorie

Ugo Humbert – Marco Cecchinato: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al italianului luand in calcul faptul ca partida se va desfasura pe zgura, suprafata deloc agreata de catre tanarul francez si-n totala antiteza suprafata pe care Marco Cecchinato se simte cel mai bine! Mergand mai departe, am vazut si analizat duelul pe care peninsularul l-a avut in primul tur de la ATP Estoril in compania sud-africanului Lloyd George Harris (un adversar asemanator de altfel ca stil de joc cu Ugo Humbert, care se bazeaza pe un serviciu bun si pe lovituri puternice de forehand), iar statisticile au stat in felul urmator: chiar daca a expediat un singur as, italianul n-a comis vreo dubla greseala si si-a cedat serviciul o singura data, avand un procentaj excelent in special la punctele adjudecate cu a doua minge de serviciu (67%), acest aspect ducandu-ne automat cu gandul ca a fost capabil sa castige majoritatea schimburilor lungi de mingi (adversarul a avut doar 35% procentaj la punctele adjudecate cu a doua minge de serviciu). Ugo Humbert are exact aceeasi problema, e usor greoi in deplasare, iar serviciul bunicel si loviturile puternice pe care le poseda nu vor mai fi la fel de eficiente (ca pe hard outdoor sau hard indoor) pe o zgura lenta precum e cea de la ATP Estoril. 

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 3 / 10
Calcul:
+149 RON
ROI:
4.8 %
Pariuri:
279 / 19 / 212
Calcul:
-1 495 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 32
18 / 3 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 512
279 / 19 / 212
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Cecchinato
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde