Turcia — Moldova: meci Amical

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.50 pentru partida amicala intre reprezentativele Turciei si Moldovei.

Turcia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Turcia se pregateste de Campionatul European, acolo unde vrea sa faca o figura frumoasa. Debutul este unul extrem de greu, contra reprezentativei Italiei chiar la Roma. Atmosfera cu siguranta se anunta apasatoare, insa jucatorii acestei nationale sunt obisnuiti cu vacarmul din tribune.

Burak Yilmaz vrea sa continue anul de vis pe care il traieste la apusul carierei. Atacantul turc a cucerit Ligue 1 alaturi de Lille, terminand deasupra celor de la PSG. In 2021 Turcia a mai disputat doua partide amicale. Baietii lui Gunes au invins-o pe Azerbaijan cu scorul de 2-1 si au remizat alb cu Guinea.

Moldova: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Fanii acestei nationale nu au idee cum este sa mai castigi un meci. Moldova obtinea ultima victorie in Iunie 2019, cu mult inainte de inceperea pandemiei de Coronavirus. Acum 2 ani in vara, vecinii Romaniei se impuneau acasa cu Andorra – 1:0 in preliminariile EURO 2020.

In 2021, „oaspetii” acestei partide au disputat 3 partide oficiale, in preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor. Moldova a remizat cu Insulele Feroe (scor 1-1) si a pierdut clar cu Danemarca si Israel.

Turcia vs Moldova: Cote la pariuri şi pronostic

O nationala ce a luat 8 goluri in Danemarca nu poate emite pretentii in fata Turciei. Ma astept ca elevii lui Gunes sa arate mult mai bine fata de partida cu Guinea si sa produca in sfarsit ceva pe faza ofensiva.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 16
Calcul:
-853 RON
ROI:
-30.5 %
Pariuri:
685 / 8 / 488
Calcul:
-5 783 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
12 / 0 / 16
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1185
685 / 8 / 488
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Turcia castiga & peste 1.5 goluri