Tunisia - Anglia. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Tunisia si Anglia, la o cota de

Tunisia - Anglia. Pontul lui IulianGGMU

Luni seara avem parte de cel de-al doilea meci programat in Grupa G, unde Tunisia joaca impotriva Angliei, intr-un duel programat pe ‘’Volgograd Arena”, de la ora 21:00.


Tunisia este o nationala ce rareori a reusit sa produca surpriza la o editie a unui Campionat Mondial, acum este pentru a sasea oara calificata, dar pentru prima oara in ultimii 12 ani. Antrenata de Nabil Maaloul a reusit sa incheie en-fanfare grupa din preliminariile africane, cu 14 puncte, luand fata la limita Republicii Democrate Congo. Din nefericire pentru africani, acestia nu-l vor putea avea in lot pe omul de gol numarul 1, Youssef Msakni s-a accidentat la echipa de club si a fost primul jucator despre care s-a aflat ca rateaza Cupa Mondiala.


Asteptarile nu sunt mari, in toate participarile pe care le-a avut la un turneu final, cea mai buna performanta a fost un loc 9, dar chiar si asa, nu a parasit zona grupelor. Din 12 meciuri deja jucate, bilantul este net unul negativ, format dintr-o singura victorie, patru rezultate de egalitate, cat si sapte infrangeri.

Echipa probabila: Hassen – Bronn; Meriah; Youssef; Maaloul – Sassi; Skhiri – Bari; Khaoui – Sliti – Youssef


Anglia este un nume greu in fotbalul la nivel de echipa nationala, cat si la nivel de echipa de club, dar parca ii lipseste sclipirea altor generatii; Gareth Southgate a depus efort pentru a incerca sa faca din selectionata Albionului una de top, dar ramane o echipa din a doua linie. Dupa nume ma astept sa castige oricand trofeul, dar dupa lotul pe care il are, imi este greu sa o vad si in sferturi. Una peste alta, venirea tehnicianului in varsta de 47 de ani a imbunatatit vizibil jocul nationalei Angliei.


L-a inlocuit pe Sam Allardyce, demis in urma unui scandal si de la inceputul lui octombrie 2016 si pana in prezent, este neinvins in meciurile oficiale. De asemenea, pregatirea a fost si ea foarte bine gandita, Harry Kane si colegii sai iesind la rampa in toate meciurile sustinute in 2018. Anglia a trecut cu 1-0 de Olanda, 2-0 de Costa Rica si 2-1 de Nigeria, dar a si remizat cu Italia, 1-1. Partea buna este ca inscrie, a invatat sa-si fructifice o parte dintre ocaziile bune pe care le are, dar este o echipa lipsita de spectacol. Desi s-a calificat fara emotii la Mondial, a incheiat cu sase mecuri dintr-un total de zece, in care spectacolul a lipsit cu desavarsire.

Echipa probabila: Pickford – Walker; Stones; maguire – Tippier; Henderson; Alli; Young – Ligard; Sterling; Kane 


Cu siguranta jocul de posesie o sa apartina Angliei, echipa pe care ma astept sa o vad in totalitate la mansa, dar asa cum am spus si mai sus, nu-mi inspira o echipa ce s-ar putea impune lejer, fara emotii, fie si in fata unei nationale mai slabe, asa cum este Tunisia. Acesta este unul dintre motivele pentru care prefer sa aleg din nou varianta cornerelor si asta din simplul motiv ca englezii stau foarte bine pe faze fixe, reusind cateva goluri importante si in meciurile din preliminarii.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.88
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 32
Calcul:
-636 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1784 / 34 / 1108
Calcul:
-9 833 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
46 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2932
1784 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Anglia peste 6,5 cornere
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide