TSKA Sofia - Riga FC. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica ne propune un pariu cu o cotă de 1,67 pentru această confruntare din preliminariile Ligii Europa.

TSKA Sofia si Riga FC se vor intalni joi, 12 iulie, de la ora 20.45, pe stadionul ”Bălgarska Armija”, într-un meci din prima manșă a turului întâi preliminar al Ligii Europa.


 Gazdele de la TSKA au încheiat campionatul trecut pe locul al doilea, la doar 3 puncte de lidera Ludogorets. Bulgarii s-au dovedit o formație redutabilă la meciurile de acasă, având doar o singură înfrrângere în tot campionatul și un golaveraj de 29-5. În meciurile amicale din vara acestui an, TSKA a remizat printre altele cu Sahtior (0-0) și Brondby (3-3) și a învins formația rusă Ufa (2-1).


Riga FC se află în plin campionat, ocupând locul al doilea în clasamentul primei ligi din Letonia. În ultimul meci, jucat pe 1 iulie, a câștigat cu 2-0 în deplasarea de la Valmiera, formație aflată pe ultima poziție a clasamentului. Riga FC primește goluri puține în competiția internă, dar nivelul la care a ajuns fotbalul din Letonia este unul scăzut.

 

Lotul bulgarilor de la TSKA Sofia este evaluat la 20,5 milioane de euro, având în componență mai mulți jucători brazilieni, portughezi și africani, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. În schimb, valoarea tuturor jucătorilor de la Riga însumează 6,5 milioane de euro. Singurul atu al letonilor în fața bulgarilor pare faptul că au început deja competiția internă și sunt într-o formă fizică ceva mai bună.


Cred că TSKA Sofia va încerca să facă un pas important pentru calificare încă din tur și va fi capabilă să marcheze măcar două goluri în poarta adversă. 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri TSKA Sofia - peste 1,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide