Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Tranmere - Bury: Pronosticuri fotbal League Two

Cu o victorie in meciul de marti, Bury devine matematic promovata

Marti, 30 aprilie 2019, de la ora 21:45, in runda cu numarul 45 din League Two are loc duelul dintre Tranmere si Bury. Este jocul une formatia vizitatoare poate sa devina matematic promovata In League One.

Tranmere: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cotata la aproximativ trei milioane de euro pe celebrul site transfermakrt.com, Tranmere nu dezamageste. A reusit sa vina in fata unor echipe mai bine cotate si acum ocupa locul al saselea, cu 72 de puncte. Matematic este calificata in playoff, dar teoretic are sanse sa termine pe podium si automat sa promoveze directe. Intre ea si echipa de pe locul al treilea sunt patru lungimi, dar are un meci in minus. Tocmai din acest motiv are nevoie sa joace cel mai bun fotbal al ei. I ultima etapa are meci cu Crawley Town, o echipa deja salvata de la retrogradare. Totusi, nu a jucat cel mai bun fotbal in ultimele runde, are o singura victorie in precedentele patru runde.

  • Echipa probabila: Davies – Caprice, Nelson, Monthe, Bakayogo – Morris, Harris, Banks, Pringle – Jennings – Norwood
  • Accidentati: Seven Gumbs, Ishmael Miller, Steven McNulty, Luke McCulloughh si David Perkins sunt accidentati.

Bury: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Inca de la inceput Bury a fost o echipa favorita la promovare. Ea are si unul dintre cele amai bune loturi, cotat la 4.10 milioane de euro. Se vede lucrul asta si prin prisma clasamentului, ea ocupand locul al doilea, cu 77 de puncte. Are o singura lungime avans fata de Mansfield si Milton Keynes, echipele de pe locurile 3 si 4. Astfel, o victorie in meciul de marti o face matematic promovata in League One si meciul cu Port Vale o sa reprezinte sarbatoarea acestei reusite. Are si un moral bun sa castige, in ultima etapa reusind sa dispuna cu 3-1 de Northampton, ramanand si formatia cu cele mai multe goluri inscrise.

  • Echipa probabila: Murphy – Aimson, Thompson, Wharton – Adams, O’Shea, Rossiter, Stokes – Mayor – Maynard, Telford
  • Accidentati: Jermaine Beckford, Stephen Dawson

Tranmere - Bury: Cote la pariuri si ponturi fotbal

Meciul din tur a respectat perfect ceea ce o recomanda pe Bury, aceasta castigand cu 2-1. A fost un meci care a avut de toate, astfel ca marti nu se anunta deloc un meci cuminte. Sunt doua formatii pentru care victoria conteaza enorm, ar putea valora dublu in clasamentul final. In aceste conditii, in care si Bury da o multime de goluri, tind sa merg pe varianta unui duel la fel ca in tur, in care spectacolul sa fie la ordinea zilei si astfel, sa avem cel putin trei goluri. Bury este pe primul loc in topul echipelor cu cele mai spectaculoase dueluri, trei goluri in fiecare duel s-au dat/primit, cand ea a fost angrenata.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.98
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
32 / 0 / 24
Calcul:
-661 RON
ROI:
-11.8 %
Pariuri:
1539 / 28 / 946
Calcul:
-7 063 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
32 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2518
1539 / 28 / 946
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept