Tottenham — Norwich: pronosticuri fotbal Premier League

Nu se anunta deloc un meci usor pentru ambele echipe, insa moralul este ridicat, insa mizez pe experienta jucatorilor de la Spurs si pe valoarea lor.

Duminica, de la ora 16:00, la Londra, pe Tottenham Hotspur Stadium, Tottenham Hotspur si Norwich se intalnesc in runda cu numarul 15 din Premier League.

Tottenham: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Favorita caselor de pariuri in aceasta runda, Tottenham are un avantaj important si anume, acela ca joaca pe terenul propriu. Tot la Londra a jucat si cu cateva zile in urma, atunci cand a reusit sa o invinga cu scorul de 2-0 pe Brenteford. A fost a treia partida consecutiva pe care o incheie intr-o nota pozitiva si datorita careia a urcat pe 6, cu 22 de puncte. Este la un punct in spatele lui Arsenal si la doua de ultimul loc care asigura prezenta in editia viitoare a grupelor Ligii Campionilor.

  • Echipa probabila: Lloris – Sanchez, Dier, Davies – Royal, Skipp, Hojbjerg, Reguillon – Heung-Min, Kane, Moura 
  • Accidentati: Cristian Romero, Giovani Lo Celso, Dane Scarlett 

Norwich: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ramane una dintre cele mai slabe echipe si desi are 10 puncte, Norwich se afla pe penultima pozitie. are si cele mai putine goluri incrise, de opt ori a reusit sa trimita mingea in poarta echipelor intalnire. Mai mult decat atat, vorbim despre echipa in galben si verde ca despre o formatie care de patru runde s-a trezit si reuseste sa se mentina neinvinsa. In tot acest interval de timp a incheiat de doua ori la egalitate si a castigat alte doua intalniri. In runda anterioara, desi a jucat cu om in plus aproape tot meciul, a egalat abia in minutul 79, cand Teemu Pukki a inscris si Newcastle – Norwich s-a incheiat 1-1.

  • Echipa probabila: Krul – Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis – McLean, Rupp, gilmour – Sargent, Pukki, Tzolis 
  • Accidentati: Christoph Zimmermann, Mathias Normann, Milot rashica 

Tottenham – Norwich: cote la parirui si predictii pariuri

Incredere mare in ambele echipe, dar Spurs nu este Newcastle si faptul ca meciul se joaca la LOndra o pune pe echipa gazda in situatia de a obtine a treia victorie consecutiva. Nu cred ca o poate rata, avand in vedere posibilitatile reduse ale celor de la Norwich, cat si ofensiva care nu sperie deloc.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
56 / 5 / 34
Calcul:
-73 RON
ROI:
-0.8 %
Pariuri:
2479 / 52 / 1547
Calcul:
-12 295 RON
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
56 / 5 / 34
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4080
2479 / 52 / 1547
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Tottenham castiga
Comentarii