Tottenham – Manchester City: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet Ion Alexandru vă recomandă din Premier League, la o cotă de 2.02.

Meciul Tottenham – Manchester City este programat sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 19.30, pe stadionul Tottenham din Londra.

Tottenham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa lui Jose Mourinho a început acest sezon cu o înfrângere. 0-1 cu Everton a rămas singurul meci pierdul în Premier League și Tottenham este pe locul doi, la egalitate cu Liverpool și cu un singur punct mai puțin decât liderul Leicester. Jose Mourinho are cea mai bună apărare din prima ligă engleză și al doilea atac. În plus, Son este golgheterul campionatului, iar toate cele 8 reușite au venit din pasele lui Kane. Cei doi au uimit Premier League prin conexiunea lor aproape perfectă. În ultimelw două meciuri directe jucate la Londra, Spurs a câștigat de fiecare dată, fără să primească gol. A fost 1-0 în 2019 și 2-0 la începutul acestui an. Fundașul dreapta adus de la Wolves, Doherty este în izolare după infectarea cu Covid-19 și va fi înlocuit în primul 11 de către Aurier.

Manchester City - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pep Guardiola a semnat prelungirea contractului cu Manchester City și în așteptarea lui Messi echipa trebuie să strângă puncte pentru a se bate la titlu în 2021. Debutul de campionat nu a fost convingător. Paradoxal cea mai grea înfrângere a fost 2-5 acasă, dar City a suferit mai mukt în deplasarile din Premier League. 1-1 la Leeds, 1-1 la Londra cu West Ham și un 1-0 chinuit pe Bramall Lane din Sheffield sunt ultimele trei rezultate obținute în deplasare. Accidentarea lui Aguero, care a prins doar 109 minute fără gol în acest sezon, a virusat apetitul ofensiv al echipei din Manchester. De Bruyne așteaptă primul din acțiune al sezonului și a ratat un penalty în egalul, 1-1, cu Liverpool. Manchester City vine la Londra de pe locul 10. E adevărat că are o restanță, dar și cu o victorie cu Aston Villa nu ar urca mai sus de poziția a 7-a. . 

Tottenham – Manchester City Cote la pariuri si ponturi pariuri

Tottenham arătat mai bine decât se aștepta oricine în debutul acestui sezon și Mourinho a readus încrederea fanilor care visează la un trofeu. Un succes în fața lui Manchester City ar înseamna o afirmare clară a intențiilor din acest sezon și o îndepărtare de podium a unei contracandidate. Manchester City este în căutarea unui om de gol și până acum Guardiola nu l-a găsit cu adevărat în prima parte a acestui sezon. De aceea, vă recomand să pariați la meciul de sâmbătă: Victorie Tottenham sau egal. Betano dă o cotă de 2.02. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.02
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 2 / 12
Calcul:
-201 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
30 / 2 / 29
Calcul:
-473 RON
ROI:
-7.8 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 27
13 / 2 / 12
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 64
30 / 2 / 29
Calcul
ROI: -7.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Tottenham sau egal
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide