Tottenham – Fulham: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cota de 1.65.

Meciul Tottenham - Fulham este programat miercuri, 13 ianuarie, la ora 22.15, pe stadionul Tottenham din Londra. 

Tottenham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Tottenham este în revenire. De la începutul anului, echipa lui Jose Mourinho a câștigat ușor toate cele 3 partide. 3-0 cu Leeds a fost demonstrația că Spurs poate reveni în lupta penttu Top 4, după o lună decembrie dificilă. Succesul cu Brentford i-a adus lui Jose prima calificare într-o finală, cea de Cupa Ligii. În weekend, Mourinho a reușit să-și odihnească oamenii de gol. În lipsa lui Kane și Son, Carlos Vinicius a reușit o triplă în meciul din Cupa Angliei câștigat cu 5-0 pe terenul echipei de liga a 8-a Marine. Pe 4 în Premier League, cu 4 puncte mai puțin decât liderul Liverpool și cu al 6-lea atac al campionatului englez, Tottenham este o echipă care are capacitatea de a debloca lacătul defensiv gândit de Scott Parker la Fulham. Golaverajul lui Tottenham în 2021 este 10-0.

Fulham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Promovată în acest sezon, Fulham a reușit să se mențină pe linia de plutire datorită unui portar excelent. Împrumutat de la PSG, Areola are niște statistici excelente în primele 15 etaoe și este unul dintre motiveke pentru care londonezii au reușit un final de an cu victorie la Leicester sau egal în fața lui Liverpool. Un meci în deplasare cu Tottenham este însă o piatră de încercare pentru oricine, iar Fulham va avea probleme. Formația lui Scott Parker vine după o perioadă dificilă în care mai mulți fotbaliști au fost infectați cu Covid și după un meci obositor în Cupă. Această partidă face parte din etapa a 16-a, iar Fulham va fi obligată să joace foarte repede un alt derby al Londrei, cu Chelsea.

Tottenham - Fulham Cote la pariuri si ponturi pariuri

Tottenham a câștigat ultimele 5 meciuri directe, după partide terminate cu celnpuțin 3 goluri. Kane și Son sunt odihniți, în timp ce jucătorii lui Fulham au jucat 120 de minute în Cupă, cu QPR. De aceea, am ales pentru meciul de miercuri seară: victorie Tottenham și peste 1.5 goluri. Pentru această alegere, Betano dă o cotă de 1.65.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 14
Calcul:
-1 031 RON
ROI:
-54.3 %
Pariuri:
46 / 2 / 50
Calcul:
-1 405 RON
ROI:
+1.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
5 / 0 / 14
Calcul:
ROI: -0.5 %
Pariuri: 99
46 / 2 / 50
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Tottenham și 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide