Torpedo Nizhny Novgorod - SKA St. Petersburg. Pontul lui Milan

Expertul Legalbet, Milan, va recomanda partida din campionatul Rusiei, unde Torpedo Nizhny Novgorod joaca contra celor de la SKA St. Petersburg, la o cota de 1.70..

Torpedo Nizhny Novgorod - SKA St. Petersburg. Pontul lui Milan

Luni, de la ora 19:00, Nagorny Arena va gazdui meciul dintre Torpedo Nizhny Novgorod si SKA St. Petersburg. Partida se anunta a fi una extrem de atractiva, in care oaspetii pornesc cu prima sansa.


Torpedo Nizhny Novgorod


In sezonul precedent a prins fara probleme play-off-ul si nici in acest sezon nu cred ca poate avea probleme, din acest punct de vedere. A terminat pe locul cinci, dar in play-off n-a putut trece de Yaroslavl. A pierdut categoric cu 4-0, desi se anunta un duel echilibrat. Ofensiva a suferit enorm, in medie a marcat doar doua goluri pe meci. Pe teren propriu n-a avut evolutii convingatoare, din 28 de partide a castigat doar 12 in timpul regulamentar. Cel mai bun marcator al echipei a fost Egor Dugin, cu 12 goluri si 16 pase de gol, dar din acest sezon va evolua pentru Sibir Novosibirsk. Nici letonul Kaspars Daugavins n-a ramas la Novgorod, a acceptat fara sa ezite oferta celor de la Spartak Moscova. Nu numai lotul a suferit modificari, pe banca tehnica a fost adus David Nemirovsky, cel care este la prima exprienta ca antrenor. In meciurile amicale, Novgorod s-a descurcat binisor, dar inca este de lucru la omogenizarea echipei.
SKA St. Petersburg


In ultimele patru sezoane, SKA St. Petersburg a cucerit de doua ori trofeul cel mai. In cel precedent, a ajuns doar pana in semifinale, unde a fost eliminata de CSKA Moscova, cu scorul de 4-2. Ofensiva a fost punctul forte al echipei, cu o medie de patru goluri marcate pe meci. Cel mai eficient jucator, Ilya Kovalchuk, cu 31 de reusite si 32 de pase de gol, s-a transferat la Los Angeles Kings, unde din punct de vedere financiar nu-i va fi rau. In acest sezon, Illya Vorobyov va sta pe banca tehnica, dar in paralel este si selectionerul Rusiei. Are la dispozitie jucatori valorosi, cu care poate si trebuie sa lupte pentru trofee. In luna august a participat la turneul "Sochi Open Hockey", unde a terminat pe primul loc cu maximum de puncte. In noul sezon a debutat cu dreptul. A evoluat in deplasare la Kazan, unde s-a impus fara probleme cu 6-1. 


Intalniri directe


In sezonul precedent cele doua echipe s-au intalnit de doua ori si de fiecare data s-a terminat nedecis, in timpul regulamentar. Oaspetii sunt intr-o forma excelenta si n-ar trebui sa aiba probleme in aceasta partida. 

Bonus300 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
SKA St. Petersburg castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide