Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Toronto Maple Leafs – New Jersey Devils: predictii hochei pe gheata NHL

Toronto este una dintre echipele cu cele mai multe goluri inscrise.

Miercuri dimineata, de la ora 02:00, in Scotiabank Arena, Maple Leafs o intalneste pe Devils, in cadrul NHL.

Toronto Maple Leafs: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Desi are un atac care pune mereu probleme adversarelor, in ultimele trei meciuri n-a putut sa fie completat de defensiva. Drept urmare, Toronto s-a vazut invinsa in ultimele trei partide, infruntari in care ms-au dat cel putin sase goluri. Cel mai spectaculos meci din 2020 s-a jucat cu puotine zile in urma, atunci cand Maple Elafs a cedat cu 4-8 pe terenul Floridei Panthers. A fost o confruntare care s-a disputat in deplasare, ceea ce nu-i un avantaj pentru canadieni. Ei sunt pe 7 in Conferinta de Est si pe 3 in Divizia Atlantic, acolo unde au 54 de puncte. Sunt sapte lungimi pe care le au avans fata de prima echipa care sta la panda sa intre in play-off.

New Jersey Devils: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Mult mai slab clasata, Devils este pe 14 in Conferinta de Est, cat si pe ultimul loc in Divizia Metropolitana. Are 41 de puncte, dar si un compartiment defensive care este extrem de accesibil pentru rivalele sale. A incasat pana in acest moment 156 de goluri, o singura echipa a luat mai multe goluri si ea este lanterna rosie a Conferintei. Contrar acestor cifre, New Jersey Devils a reusit in ultimele doua meciuri sa iasa in relief. A castigat cu 5-1 pe terenul lui Washington Capitals, in ceea ce a fost una dintre surprizele zilei, cat si cu 3-1 de Tampa Bay Lightning.

Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Din punct de vedere valoric Toronto este mai buna si tot ea este formatia care s-a impus in singurul meci direct disputat in acest sezon. Insa, si atunci a fost 5-4, scor decis dupa prelungiri. Cert este ca spectacolul este asociat cu Maple Leafs si astept sa vedem acest lucru si in jocul de miercuri dimineata.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 25
Calcul:
-510 RON
ROI:
-8.2 %
Pariuri:
1536 / 28 / 941
Calcul:
-6 723 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 63
37 / 0 / 25
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2509
1536 / 28 / 941
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 5,5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept