Tommy Paul – Sebastian Korda: pronosticuri Tenis ATP Delray Beach

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Paul vs. Korda.

Duminica, 10/01/2021, nu mai devreme de ora 01:00, Tommy Paul si Sebastian Korda vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.63 @ Tommy Paul vs. 2.25 @ Sebastian Korda!

TOMMY PAUL (#52 ATP)

Cap de serie numarul cinci in cadrul turneului ATP World Tour de la Delray Beach, americanul de douazeci si trei de ani si-a egalat performanta din editia precedenta prin victoria in minim de seturi obtinuta in fata sud-coreanului Ji Sung Nam (6-1 6-4) in runda inaugurala; partida a durat putin peste o ora, timp in care favoritul publicului a expediat cinci asi, n-a comis vreo dubla greseala, i-a oferit oponentului trei oportunitati de break (una fructificata), creandu-si la randu-i sase oportunitati de break (patru fructificate).

  • VICTORII Paul vs. Korda: nu au jucat

SEBASTIAN KORDA (#119 ATP)

Are doar douazeci de ani, s-a nascut si este stabilit la Bradenton – Florida (Statele Unite), a impresionat la nivel de juniori acolo unde reusea sa castige turneul de la Australian Open in urma cu trei sezoane intr-o finala cu asiaticul Tseng Chun-hsin (7-6 6-4), fiind si semifinalist pe iarba de la Wimbledon sau sfert-finalist pe zgura de la French Open printre altele! Tenismen cu alonja ce masoara in jur de 1,96m este antrenat de Petr Korda si a reusit o victorie importanta la debutul sau pe asfaltul de la Delray Beach in fata sud-coreanului de prima suta mondiala Soon Woo Kwon (6-4 6-4).

  • VICTORII Korda vs. Paul: nu au jucat

Tommy Paul – Sebastian Korda: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata cu “over” la game-uri deoarece “outsider”-ul Sebastian Korda este un tenismen ce poseda un serviciu greu de returnat (a expediat opt asi in partida cu Soon Woo Kwon si si-a cedat serviciul o singura data), cu o lovitura de forehand puternica si per total ambitios pentru a-si face in curand loc in prima suta mondiala si a ramane acolo mult timp dupa! Tommy Paul n-a avut cele mai bune procentaje la serviciu in partida cu Ji Sung Nam, jucator clasat ca fapt divers al 268-lea in lume – 68% la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu, respectiv 62% pe cea de a doua minge de serviciu; de acest aspect poate profita Sebastian Korda, care pe parte de retur practica mai mereu un joc de “totul sau nimic”, mai ales pe a doua minge de serviciu (mai slaba) a oponentilor.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.85
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 1 / 12
Calcul:
-428 RON
ROI:
-17.8 %
Pariuri:
182 / 9 / 130
Calcul:
-64 RON
ROI:
+1.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
11 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 321
182 / 9 / 130
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 22,5 game-uri în meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide